m_martina komentáře u knih
Další výborná kniha, kterou Astrid Lindgrenová napsala. Už se moc těším, až ji budu předčítat vnučkám.
Jak se říká, i mistr tesař se utne. A to se pravděpodobně stalo paní Christie u této knihy, která je slabší než její ostatní případy. Ale nevadí, určitě na ni nezanevřu a její knihy budu číst i nadále.
Jako první jsem před lety viděla film, ale kniha je mnohem lepší. Frida byla opravdu hodně osobitá, ale zároveň ji člověk musí i svým způsobem obdivovat.
Tuhle knihu si moje děti četly samy, už byly v té době dost velké. A protože Mach a Šebestová se líbí všem bez rozdílu věku, přečetla jsem knihu už i nejstarší vnučce.
U této knihy se dobře bavily nejen moje děti, ale předčítala jsem ji už i vnučkám. A ty byly také nadšené.
Mně se kniha líbila a dobře se četla. Navíc mám tento žánr ráda a kniha mne nezklamala.
Tuto knihu mi před několika lety darovala moje starší sestra a já jsem tenkrát autora ještě vůbec neznala. Knihu jsem si přečetla a moc se mi líbila. A od té doby jsem panu Vondruškovi zachovala věrnost.
Jedno Sherlockovo dobrodružství lepší než to druhé. Všechny povídky v této knize jsou vynikající a ráda jsem si je přečetla.
Knihu jsem si užila, moc dobře se mi četla a příběh se mi líbil. Pro romantické duše, ke kterým se počítám, je kniha jako stvořená.
Knihu jsem četla ještě v dobách, kdy jsem bichle milovala a ráda si je přečetla. Z toho důvodu mi ani tato kniha nemohla uniknout a mně se moc líbila.
Druhá kniha s Neználkem se mým dětem, když byly malé, nelíbila skoro vůbec. Vnučkám ji už číst nebudu a jen z nostalgie dávám tři hvězdy.
Andersenovy pohádky jsou na můj vkus až moc reálné, ocení je spíš dospělý čtenář než dítě.
I tento druhý díl byl dobrý. Dcera i já jsme byly spokojené. Snad se tedy kniha bude líbit i vnučkám.
Knihu mi před lety doporučila moje starší sestra, která ji doslova milovala. I já jsem si tedy knihu přečetla, ale její nadšení jsem sdílet nedokázala. A i když u většiny jiných knih se shodneme, u této se náš vkus rozchází.
Ani druhý díl není horší než ten první. Kája a Zdeňa zažívají dobrodružství, o kterých si dnešní děti mohou jen nechat zdát, bohužel.
Kniha se mi vůbec nelíbila, dočetla jsem ji jen se sebezapřením.
Řekla bych, že tohle je asi nejlepší kniha od autorky. Chci se k ní zase někdy vrátit.
Od Dicka Francise toho mám načteno hodně. Ale tato kniha se mi líbila ze všech nejvíc.
Knihu jsem četla společně se svými dětmi a moc se nám všem líbila. A určitě ji doporučím i vnučkám, až budou větší a naučí se číst. Pan Nepil píše moc mile a kniha je i veselá.
Nádherná a zároveň smutná kniha o lásce Japonky a Američana v snad úplně nejnevhodnější době - a sice v době útoku na Pearl Harbor. Kniha se dobře četla a mně se moc líbila. A taky mi i několik slziček ukáplo...