m.valova komentáře u knih
Ze začátku jsem myslela,že knihu odložím,nicméně jsem se začetla a i když mi přišla o znuděné paničce,která má všechno a hledá problémy tam kde nejsou,ve finále cena za tohle všechno byla moc vysoká a poměrně krutá...závěr si asi musí udělat každý sám a konec domyslet.Moc se mi líbila a zaujala mne pasáž,ve které kněz vysvětluje životní volby pomocí Domina a dominového efektu.
Na téhle knize mě lákalo prostředí řeckého ostrova,je to oddechovka, možná místy delší,než by bylo třeba,ale přečetla jsem ji ráda.
Příjemná kniha na letní čtení,oddechová nenáročná četba.
Kniha se čte dobře,někdy se hold život zamotá a je možné,že takové věci se na vyšší úrovni dějí zcela běžně,hlavní hrdinku jsem místy nechápala každopádně oddechovka.
Určitě zajímavá kniha,člověk se musí soustředit a orientovat,spousta jmen,kauz a hlavně jedna velká špína,neuvěřitelné,co dokáží napáchat někteří lidé a jak těžké je jim to dokázat o spravedlnosti ani nemluvím a když už se alespoň něco daří,jako bonus přijde prezidentská amnestie!
Zajímavá kniha.Může na tom být kus pravdy,ale jistota chybí.Kniha se místy četla lehce a místy musí čtenář více přemýšlet a orientovat se .
Přečetla jsem rychle,snad po přečtení některé ženy prozřou a nenechají na sobě parazitovat,prostě kniha ze života.
Četla jsem delší dobu než první díl,velké množství informací,jmen a přezdívek,opět záslužná práce pana Kmenty,obdivuji,že se v takovém množství informací dokáže orientovat,nejlepší je závěr kdy dané osoby nic neví a nic si nepamatují!
Líbila se,jednoduché čtení na víkend strávený s knihou u krbu...
Hezké romantické čtení,zvlášť druhý příběh byl jako z pohádky.