MadlenkaM komentáře u knih
Fakt se mi líbí styl, jakým autor přenáší svou vlastní zkušenost a pohled. Krása!
Tohle bylo fakt příšerný... VŽDYCKY dočítám krátké knihy, ale tohle jsem vážně málem nedala.
Kniha mě moc nebavila. Přišlo mi to nesmírně dlouhé a místy jsem se v textu ztrácela. Asi tím, jak mě to nebavilo. Navíc je to těžké téma. Asi na to člověk musí mít náladu. Škoda. Doufám, že další knihy od autora budou lepší.
Líbilo se mi obrazné vyjádření dobra a zla v podobě napínavého příběhu. Četlo se to samo.
Už jen samotný příběh je zajímavý, ačkoliv je vlastně asi neuvěřitelný... Těžko se mi kniha hodnotí, nejsem věřící, ale měla jsem tenkrát s knihou mystický zážitek. Dodnes si to nedokážu racionálně vysvětlit... Asi si to přečtu zas. :-)
Knihu mám od dětství. :-) A pořád je báječná. Dodneška si pamatuji tu básničku o červotočích a o prasátku. Občas je mamce recituji v nostalgických chvílích... Pořád s tím naivním dětským přednesem.
Dobrodružné čtení pro mládež. Chápu, že pro někoho je to nostalgické. Jako prvočtenář však v dnešní době takové nadšení z povídky nemám. Bylo to vcelku slabé.
Pohodová detektivka. Nic světového, ale rozhodně neurazí.
Vcelku zajímavá historická detektivka. Byla jsem napjatá jak kšandy.
No, málem jsem to ani nedočetla. Vlastně skoro ani nevím, o čem kniha byla, jak byla nezáživná.
Knihu jsem četla v dětství. A stejně jako tenkrát, i teď se mi kniha moc líbila. A přiznávám, že jsem se při čtení i nahlas smála.
Hned první příběh mě chytil, četlo se to jako po másle. Pokračovala jsem dal a dál... Jenže s ubývajícími stránkami mi přibývala tíha na hrudi. Bylo to mrazivě pravdivé, skrývalo se v tom mnoho ze života. Chvíli jsem pak knihu měla odloženou vedle postele. Chyběla mi odvaha ji dočíst. Ale přesto jsem se do ní dnes pustila. Kupodivu poslední povídky už byly daleko příjemnější a tak mám vlastně z knihy vcelku dobrý pocit.
Pohádka nebyla úplně nejhorší, ale přišla mi trochu prvoplánová a nedotažená. Pomineme-li ovšem děj, tak má kniha velké plus. Jsou to krásné akvarelové ilustrace.
Příběhy o Triffidech se mi prostě nelíbí... Přijde mi to celé takové zmatené.
Bohužel příběh i zpracování nic moc. Autorka v jednu chvíli dokonce zapomněla, že kartářky muž je na invalidním vozíku. A podobných omylů je v knize víc. Přijde mi, že je kniha odbytá.
Nádherná filosofická kniha s poutavým příběhem. Rozhodně vlévá energii do žil. :-)
Tuto knihu doporučuji všem ženám! Rozhodně se vyplatí přečíst.