Majafa komentáře u knih
Čtivá knížka, dokonce jsem si i pobrečela. Těším se, až se začtu do posledního.
Skvělá knížka, do Forda, Spocka i Cilly jsem se zamilovala. Do poslední chvilky napětí, určitě doporučuju.
Hezké zakončení série, litovala jsem Xaviera, že musel 2 roky sám trpět, ale vydržel a počkal :)
Snad první knížka, která mě od Robertsové moc nenadchla. Pořád jen hledání informací z minulosti a přítomnosti pramálo.
Opět skvělé pokračovaní fantastického příběhu .... ten konec mě zanechal v napjatém očekávávní, nu snad ho na jaře vydají a nebudeme muset čekat déle :)
Knihu jsem přečetla celou, ale moc mě nezaujala. Jen díky použitému humoru jsem vydržela až do konce.
Celé bratrstvo miluju, ale tento příběh Zadista a Belly je můj nejoblíbenější z oblíbených.
Opět skvělý příběh od skvělé autorky. Určitě se k této knížce v budoucnu zase s vrátím.
Další napínavý příběh od oblíbené autorky, hned se jdu začíst do dalšího dílu.
Opět příběh plný napětí, akce a touhy.... tato autorka nezklame.
Detektivní, romantické, akční..... prostě skvělé čtení.
Skvělé čtení plné napětí, nebezpečí a lásky od začátku do konce.
Krásné pokračování příběhu, knížka se mi četla lehce, měla jsem ji přečtenou během jednoho dne a už se nemůžu dočkat až si přečtu, jak to nakonec dopadne.
Knížku jsem přečetla během dne, příběh jsem si velmi zamilovala. Okamžitě jsem ji zařadila mezi mé favority, ke kterým se po čase zase vrátím.
Knihu jsem přečtla během jednoho dne, jsem z ní unešená, opravdu krásný příběh.