majka45 majka45 komentáře u knih

Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

první díl byla jednoduchá předvídatelná oddechovka, u tohoto dílu jsem se bavila. Móóóc se mi líbilo, jak kluci mezi sebou bojovali. Nejlepší byl prostřední syn Clair, depilační krém na vlasy byl perfektní.

23.11.2022 5 z 5

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

Na to jak byla knížka tlustá a já na ni měla dle pravidel vědecké knihovny jen 14 dní jsme ji "zhltla" za čtyři. Již dlouho jsem nečetla knihu s takovým zájmem. Příběh se mi velmi líbil.

29.09.2024 5 z 5

Temná krása Temná krása Mary E. Pearson

Zase jedna série, kterou jsem přečetla jedním dechem a musela jsem stále myslet na to , jak to celé dopadne. A to patřím spíše k té starší generaci, než pro kterou je série určena.

24.12.2021 5 z 5

Smrt je mým řemeslem Smrt je mým řemeslem Robert Merle

Zajímavé čtení z druhé strany pohledu na koncentrační tábory. V prvopočátku jsem to chtěla zabalit, ale nerada nechávám knihu nedočtenou. Byla jsem v Osvětimi a pec na lidi mi do dneška straší v hlavě. Myšlení hlavní postavy bylo velice zarážející, ale umím si velice dobře představit, že se myšlení člověka dá plně ovládat zvrácenou disciplínou. Je tam i velice pěkně zachycené rozčarování jeho vlastní ženy, i když nechápu, jak mohla celé ty roky s ním žít a netušit, co dělá.

01.09.2021 4 z 5

Bez slitování Bez slitování Tim Weaver

Pěkné a napínavé čtení

16.05.2021 5 z 5

Poutník, čarodějnice a červ Poutník, čarodějnice a červ Christopher Paolini

Není to špatné, dá se to číst, jen tomu chybí trošku více děje. Sérii jsem četla před hodně dlouhou dobou, tak ani nevím, kam mám povídky zařadit.

17.05.2021 3 z 5

Železný plamen Železný plamen Rebecca Yarros

Pěkné pokračování. Prvních 600 stran jsem měla za 3dny a konec se mi nevím proč táhl další 3 dny. Možná proto, že třetí díl je v nedohlednu. A já si to chtěla ještě užít.

29.11.2024 5 z 5

Fraktální šum Fraktální šum Christopher Paolini

Tak se mi povedlo tuto knihu přečíst. Přiznám se, že mě nenadchla. Dost jsem se nutila tuto knihu přečíst. Je to příběh 4 osob,kteří se plahočí k nějaké jámě. Tak rychle bych shrnula děj celé knihy. Celou dobu jsem přemýšlela, o čem vlastně tato kniha je.

18.11.2024 3 z 5

Příliv démonů Příliv démonů Laurie Forest

Než jsem se pustila do tohoto dílu, přečetla jsem si recenze. Z toho co jsem si přečetla, jsem dospěla k názoru že knížka nebude za nic stát. Ale bylo tomu úplně jinak nevadí že je zde velké množství postav, kniha mě držela stál V napětí. Škoda že další díl není. První 4 díly jsem přečetla ve velice krátkém čase a teď budu zase čekat zda vyjde u nás další díl.

03.02.2024 5 z 5

Rychle a vášnivě Rychle a vášnivě Kristy Bromberg

Všechny tři díly se četli velice dobře a rychle. Třetímu dílu bych jen vytkla zbytečné pitvání citů mezi hrdiny na konci knihy....pěkně se to táhlo.Třetí díl byl, co se týká děje a zvratů, velice bohatý. Stále se osudy hrdinů zamotávaly....Pokud mohu radit budoucím čtenářům...hned z prvopočátku si sežeňte všechny díly. Konce prvních dvou jsou nedokončené a hned děj navazuje v dalším díle. Neumím si představit, že bych musela na další díl čekat.

06.04.2021 4 z 5

Z vůle Luny Z vůle Luny P. C. Cast (p)

Začátek je úplně děsný !co to je čtvrtina knihy, kdy už prý je úžasná?!

13.02.2018 5 z 5

Nikdy tě neopustím Nikdy tě neopustím Nora Roberts

Škoda, že knížka skončila vlastně bez konce, kdy bude asi pokračování?

29.09.2024 5 z 5

Kosení: Příběhy ze světa smrtek Kosení: Příběhy ze světa smrtek * antologie

Tak toto se mi skutečně nelíbilo. Neříkám že by některé povídky nestály za přečtení, ale některé byly úplně děsné. Vkládala jsem do toho hodně očekávání.

12.07.2024

Větrní jezdci Větrní jezdci P. C. Cast (p)

Kdy vyjde další díl? Skutečně se pěkně četlo. A to jistě nepatřím do skupiny, které jsou tyto knížky určené.

16.02.2024 5 z 5

Oheň probuzení Oheň probuzení Anthony Ryan

Ze začátku jsem měla problém se do knihy začíst, pochopit jaké jsou vztahy mezi hrdiny. Nakonec se to zlomilo s knihu jsem se zaujetím dočetla. Skončila docela nečekaně a jsem ráda, že nemusím čekat na pokračování

04.08.2022 4 z 5

Kříže Kříže Jiří Kulhánek

Přečetla jsem celou sérii, prvním dílem jsem se ze začátku prokousávala dlouho, ale pak se mi to začalo líbit. I další dva díly byly čtivé, napínavé. Poslední jsem chvílemi nechápala,ale statečně přečetla.

13.08.2021 3 z 5

Okřídlená duše Okřídlená duše Amanda Stevens

Nikdy nechápu, zda ti co čtou knihy jsou kritici, literární odborníci…. Pro mně se buď kniha dá nebo nedá číst, tato jako oddechovka byla dobrá, děj se pěkně odvíjel a ani jsem nepostřehla, že bude konec.

09.07.2021 4 z 5

Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

Kniha se mi líbila i přes to, že obsahovala zprávy SMS či emaily, což mě zrovna nebaví číst...naštěstí se kniha prolínala dějovým textem a přečetla jsem ji jedním dechem....dobré odpočinkové čtení

28.03.2021 5 z 5

Stmívání / Život a smrt: druhý pohled Stmívání / Život a smrt: druhý pohled Stephenie Meyer

Prvním šokem pro mně byla tloušťka knihy..pak jsem zjistila, že jsou to dvě knihy svázané do jedné(7cm). Pěkně těžké čtení..posilovačka. Chvílemi jsem měla tendenci knihu otáčet a konfrontovat Bellu s Beau. Až na konec to bylo skoro stejné.Dá se to číst,jednou stačí.

22.03.2021

Pramen moci Pramen moci Nora Roberts

Kniha nebyla špatná..četla se dobře, ale mám z tohoto dílu trošku divné pocity....něco mi tam chybělo.

09.03.2021 4 z 5