majka45 komentáře u knih
tak toto byla 4 kniha od autorek za sebou a už mě tedy chvílemi nebavila....připadala mi stejná jako předchozí, jen místy se mírně lišila...možná, kdyby tam nebylo tolik sexu, ale byl tam vykreslen i běžný život hrdinů, četlo by se mi to lépe....
Než jsem se vrhla na knížku, přečetla jsem si pár komentářů....příště to raději neudělám. Stále jsem čekala něco špatného, ale kniha byla pěkná, dobře se četla...a rychle
Tak do polovičky knihy jsem netušila, co čtu. Pak se objevil úsek, který měl nějaký děj a zdálo se, že konečně to bude stát za to! A bác zase se dozvím, že jde o nějaké sny, které nemají hlavu ani patu. Prostě knížka velice zklamala
Kniha se dalo číst ale prolínání minulosti a přítomnosti se mi moc nelíbilo.
Všichni tvrdí jak je to výborná kniha. Bohužel, přečetla jsem jí, ale nejsem s ní vůbec nadšená. Nechápu jak může někdo napsat o vznikajícím vztahu tolik stránek. Od autorky jsem toho přečetla více ale tato kniha tedy nic moc
Vlastním tuto knížku od svého dětství, ale bohužel mi chybí stránky. Mám ji jen do stránky 130 a pak obsah společně s údaji o knize. Už 50 let mě zajímá jak skončí pohádka o princezně Drage a jaké jsou poslední čtyři pohádky. Nemá někdo tuto knížku?
PŘIZNÁM SE, ŽE SE MI KNIHA ZROVNA MOC NELÍBILA, ČEKALA JSEM JISTĚ VÍC.V KAŽDÉ POVÍDCE BYLO NAKOUSNUTÉ NĚCO, CO SE OBJEVILO V JEDNOTLIVÝCH DÍLECH. BYLO TO NEZÁŽIVNÉ A CHVÍLEMI JSEM TÁPALA, ZDA SE NĚCO TAKOVÉHO V NĚJAKÉM DÍLE ODEHRÁLO
Číst se to dá. Byl to první díl této série a na dlouho mi to bude stačit
Celá série se mi líbila, ale přece jen to skončilo trošku divně. Něco mi tam chybí.
četlo se to dobře, jen to bylo takové krátké a divně zakončené
Je to velice pěkný příběh, měla jsem štěstí, že jsem druhou knihu získala hned týden po přečtení první. Knihy na sebe hned navazují a po přečtení první jsem se hned pídila po druhé a měla jsem štěstí.
Byla to třetí kniha autora, začátek byl docela nezáživný, a konec zas moc rychlý...důležité bylo vydržet
Pěkná kniha, děj plyne...jen kdyby tam nebyly ty úryvky z jiných knih, které mi vše narušovaly. Ne vždy jsem chápala, proč?