MakiV komentáře u knih
Naprosto dokonalá kniha. Opravdu mě nadchla. “Problikávání" do současného století nemá chybu.
Neskutečný příběh jedné rodiny na pozadí dějin 20. století. Neváhejte a čtěte.
Než jsem se do knihy pustila, tak jsem četla recenzi a trochu se bála. Jsem ale fakt nadšená. Všechny tři časové linie jsou opravdu povedené. Pusťte se do ní !!!
První kniha, kterou jsem od autora četla. Knihu předchozí jsem viděla jako film. Kniha je napínavá a zajímavě napsaná, jen je škoda, že člověk brzy rozkličuje vrahy a motivy a tím pádem se konec táhne a vlastně nic nového se už nezjistí. Uvidím, co nabídne další kniha.
Jednoduché povídání o rodinné historii. Víc netřeba psát.
Velmi čtivě napsaná kniha o neuvěřitelném životě lidí, který pořád trvá a trvá....a jsem zvědavá jestli se dožiju konce této diktatury a jaké to bude mít následky.
Opět zajímavý pohled na celkovou situaci po druhé světové válce a rozbíhající se konflikt mezi Palestinou a Izraelem, který trvá do současnosti.
Příběh, ktreý nelze popsat slovy. Prostě si tuto knihu přečtěte!!!
Kniha je napsaná dobře...nemá takovou šťávu jako předchozí tři díly, ale rozhodně do série zapadá.
Krásný příběh třech žen z jedné rodiny. Ukázka toho, jak může jedno rozhodnutí změnit celý život.
Krásně napsaná kniha od autorky, které si moc vážím. Pokud se zajímáte jen trochu o historii a nemusí se jednat jen o historii Brna, tak si toto dílo rozhodně zaslouží vaši pozornost.
Mile napsaná kniha, oddechová, rozhodně doporučiji přečíst.
Krásně a lehce napsané příběhy, jejich hlavním hrdinou je sám autor. Vypráví humorně o svém dětství přes studentská léta, dál a dál.