Makkulka komentáře u knih
Myslím, že tato kniha by měla být pro nás všechny jako povinná četba. Některé pasáže mě opravdu vyděsily.
Krásná kniha, pro mě poutavý děj, po dočtení jsem měla smutek v srdci, že už jsem ji dočetla.
Věčná Ambra mi dala trochu práce se začíst, ale zbylých 750 stran jsem četla jedním dechem. Krásně vás vtáhne do děje, chvilkami prostě musíte slyšet drnčení kočárků po ulici....:-)
No,.....zase to není tak špatné čtení,....nesmíme zapomínat, že se to jmenuje "O čem sním....", pak to je pěkné čtení, vize je krásná. Ale popravdě jsem to nedočetla. :-)
Krásná kniha pro děti i dospělé. Jako malá holka jsem ji četla několikrát a nyní se líbila i mému desetiletému synovi.
Překrásná kniha, přečteno jedním dechem, určitě se k ní ještě vrátím.
Určitě mnohem lepší kniha než její první díl, provede vás historií, ale krásně se to čte, nádherná kniha.
Nádherná kniha, krásně vtáhne do děje, lehce se dá věřit příběhu, určitě se k ní vrátím.
Nádherná kniha, moc bych jí neřadila do žánru Pro děti a mládež,.Krásným jednoduchým způsobem vás vtáhne do poválečného Německa. Přečetla jsem jí jedním dechem.
Moc nečtu knihy z lékařského prostředí, tuhle jsem četla na doporučení a nezklamala. Poutavý děj od počátku, až do konce, je to kniha, ke které se zase někdy vrátím a přečtu si jí znovu.
Výborná kniha, poutavý děj, ačkoliv nemusím knihy Jude ze současnosti, tahle se mi líbila moc.
Poutavá kniha, trochu jsem si musela zvyknout na styl psaní autorky, ale knihu jsem dočetla jedním dechem.
Kniha od které těžko odcházíte, chcete číst dál a dál. Lehce vás přenese do úplně jiného světa, který nikdo z nás neprožil a vůbec si ho neumí představit.