Makoves komentáře u knih
Patrně jediná z oblíbených knih mojí mamky, kterou jsem byl ochoten si přečíst. Ale nelituju toho. Pěkný příběh i když místy přinejmenším trochu zvláštní.
Hodně zajímavé téma. Trochu jiný styl než jsem od Cooka zvyklý, ale to vůbec nevadí.
Četl jsem před lety, když jsem byl ještě mládě sotva osmnáctileté a musím říct, že jsem příběh zhltnul jako nejvybranější lahůdku. Pěkně se to četlo.
Příběh mě vůbec nezaujal, ale musím kladně ohodnotit styl psaní.
Pohádky se mísí s pověstmi a skutečností. Pěkně sepsané. Je v nich spousta citu.
Nejlepší dílo jaké jsem od Baara doposud četl. Plné chuti do života. Možná by nebylo špatné ho zařadit do škol jako povinnou četbu. Děkuji panu Baarovi, že román napsal a já si po letech mohu přečíst jak se dříve žilo. Doporučuji všem.
Velmi pěkné čtení. Zajímavé podání historie.
Cuja řadím k tomu lepšímu, co King napsal. To znamená, že se mu to opět povedlo.
Přiznávám, že jsem tak trošku nepochopil závěr, ale jinak knihu hodnotím vysoko. Je to napínavé čtení a mohu ji doporučit.
Toto dílko je jako kobliha. Chcete-li se dostat k marmeládě, musíte se nejprve prokousat suchou hmotou. Ale nakonec uvidíte, že to za to stálo.
Důstojné pokračování. Já byl spokojen. Jen si dost dobře neumím vybavit, kdy by mohl Voldemort někoho obtěžkat, ale to je fuk. I to se klidně stát mohlo. Nic tomu neodporuje. Všechno je vysvětleno, je to logické a opět trošku jiné.