Makoves komentáře u knih
Krásné verše. S ohledem na autorovo mládí, když je psal, tak bych řekl, že hodně dobré.
Od Cooka jsem zvyklý na lékařské prostředí, ale tento žánr zvládl také skvěle. Hluboká myšlenka, že násilí, byť míněno v dobré víře, plodí zase jen násilí.
Povídky perfektní, jen to závěrečné vyprávění o historickém románu, mě moc nezaujalo.
Kniha plná skvělých básních, ale i těch slabších. Musím ocenit tvorbu paní Peroutkové a povídku V bunkru od Vladimíra Kostihy.
Poučné, zajímavé a může to číst jak dítě, tak dospělý.
Skvěle napsáno. je to perfektní román, který se dobře čte. Rachlík je umělec píšící o umělcích.
Dobře zpracované pověsti a zajímavé i když nevím podle čeho je autorka vybírala a sestavovala. Podle tajemných míst jistě ne, ale to nepodstatné. Pověsti jsou dobré.
Kniha mě z počátku dost nudila, ale po přetrpění asi sta stran, to pan King napravil, alespoň zajímavostí příběhu. Zatím nejslabší Kingovka, kterou jsem četl.
Napínavé, překvapující, plné tajemství. Je skvělé, že autor "nepoužívá" už tolik okoukané tvory jako jsou elfové, obři, trpaslíci a podobní.
Čtvrtý příběh se do série moc nehodil, ale stojí za přečtení všechny.