Makoves komentáře u knih
Skvělé. Překvapivě neočekávané situace. Vyložené napětí sice schází, ale kniha je i tak povedená.
Klasická kriminálka poplatná době, ve které vznikala. Ale dobrá.
Dobře vymyšlený příběh. Švandrlík opět nezklamal, jen doufám, že se to zase někdo nepokosí zfilmovat.
Ze začátku jsem se nějak nemohl chytit, ale číst dál se vyplatilo. Je to jednoduše mazec.
Přečetl jsem, ale není to asi můj šálek kávy. Přišlo mi to trochu zmatené. Ale byla v tom akce.
Fučík byl dobrý spisovatel, ale nejsem si jist, jestli při obhajobě komunismu věděl, že ti rudí šmejdi budou pokračovat v týrání vězňů stejně jako to dělali nacisti jemu.
Skvělé vyprávění, skvělí cestovatelé. Jen mi přišlo úsměvné to docela časté rýpání do U.S.A.
Nevím co mě přišlo více blbé. Jestli film nebo kniha. Možná že film byl lepší. Ten by dostal dvě a půl hvězdy a to jenom díky skvělému hereckému obsazení.
Práce v tomto almanachu si skutečně zaslouží ocenění, které dostaly.
Kniha rozhodně stojí za přečtení.
Skvělé myšlenky. Není to jen pohádka, je to cesta k zamyšlení.
Skvělé. Po velmi dlouhé době příběh, který mě doslova vtáhl do děje. Co se mého hodnocení týče, řekl bych, že mi tu schází dvě hvězdičky. Dal bych jich klidně 7.
Skvost jako "Největší z pierotů či "Miláček národa" to sice není, ale musím uznat že i toto se panu Kožíkovi velmi povedlo, proto mu náleží všechny hvězdičky.