Makyyy komentáře u knih
Další skvělá detektivka od Chrise Cartera.Přestože napsal lepší kusy,i tato mě moc bavila.Přečetla jsem ji za jedno odpoledne.Opět velmi doporučuji.5 hvězd!
Krásně napsaný příběh.Určitě jsem nečetla jen jedenkrát.
Četla jsem už lepší Huntery,ale i tak super detektivka.Těším se na další díl.A podle "nápovědy" to bude jistě zase jízda!
Silný příběh.Znala jsem konec;takže pro mě to nebyl shock.Každopádně jsem vděčná za zdraví svých dětí.Nechtěla bych nikdy řešit něco podobného.Skvěle zpracované téma!
Dobrá detektivka typu "nenadchne a neurazí".Vraha jse uhádla,ale jako čtení na dovolenou super.
Kniha mě potěšila. Případ sice nebyl napínavý, ale líbilo se mi vyprávění autorky. A to, že se děj odehrává v mé milované Ostravěnce, je už jen třešničkou na dortíku.
Některé povídky trochu depka,ale jinak vcelku zajímavá knížka...
Trošku zklamání, čekala jsem větší psycho, Manželé odvedle byli lepší. Ale jinak dobrá oddychovka.
Neurazila a ani nenadchla.Dobrá,ale spìš průměrná detektivka.
Libi se mi knizky od L.Moriarty,ale Manzelovo tajemstvi zatim zadna neprekonala.Od teto jsem mela velka ocekavani (uz jen protoze ji zfilmovali) a neni to z me strany to velke WAU,na ktere jsem byla pripravena.Rozhodne ale za precteni stoji a mohu ji doporucit!
Jako první jsem viděla film, který mě dostal. Knihu nehodnotím negativně, ale nejsem z ní úplně odvařená. Možná bych ji osekala na 2/3 a bylo by to dokonalé. Ale každopádně je to dobrý thriller, nepřevídatelný konec, což se mi na těchto knihách líbí. Nelituji, že jsem ji četla, doporučuji!
Tak to byl mazec. Precteno za jeden den. Trochu jsem si vzpomnela na film Saw, ktery me strasil jeste nekolik dni po shlednuti... Ale konec dobry=vsechno dobre. Vrham se na dalsi dil
Zase jsem neuhadla vraha. A to me nejvic bavi. Zatim vsechny detektivky super.Jdu na "Jeden za druhym".Doporucuji!!!
Dalsi superdetektivka.Policajti sympataci.Vrah opet zvraceny.Musim dat zase 5 hvezd...
Další skvělý kus tohoto autora.Prelouskano za 1 odpoledne.Doporucuji!
Na autora jsem narazila nahodou.Detektivky jsou moje oblibene tema a svym stylem me pan spisovatel potesil.Vrham se na dalsi dila.Doporucuji!!!5 hvezd