malen komentáře u knih
Obálka mne od čtení odrazovala, přece jen těch lékařských knížek už mám docela plné zuby. Ale nakonec jsem se do čtení dala a nemohla jsem se odtrhnout. Asi se budu muset poohlédnout po dalších titulech od této autorky. Super..
Mému 10-letému synovi se moc líbila a i já jsem byla zvědavá, jak se věci vyvinou...
Velice napínavé a čtivé. Jen ten konec byl moc uspěchaný, ale i tak dobré.
První část byla napínavá, ale zbytek mne zklamal, čekala jsem víc. Jinak je to takové to čtení pro ženy. :-)
tak mne tato kniha, ač Woodovou čtu strašně ráda, zas tak moc nechytla. Prostě jsem od této autorky zvyklá na něco lepšího.sorry
většinou má člověk rád kladné hrdiny, tady taková Ema nebyla , a přesto se mi kniha moc líbila.
Přečetla jsem jedním dechem, vypadá to , že mám další oblíbenou autorku .:)
Tak na 1.pohled mne kniha nezaujala, ani autorka neznám, ale pak jsem se do toho začetla a nemohla jsem se odtrhnout, jen ten konec mohl být rozvinutější..
Knížku jsem četla synovi a také se mi líbila , byla jsem napjatá, jak to skončí, zda se dostanou domů. Ovšem konec mne trošku zklamal a mému klukovi vehnal slzičky do očí , ale líbílo se nám to.
Kniha nepostrádá napětí .Když je 100 stránek do konce, čekáte už nějaké rozuzlení, když zbývá 30, jste napjatí, kdy to konečně přijde, při 6 zbývajících stranách si říkáte, tohle má být ono? nA poslední stránce hrdinka zvedá sklínku a přemýšlí , jestli nemá někam odjet a já přemýšlím, proč jsem to vůbec četla
zatím 2.knížka, co jsem od této autorky četla, ale líbí se mi čím dál víc. V knížce byl i pěkný citát -Klíčem ke štěstí není dostat to, co chcete, ale chtít to, co dostáváte. :)
Tuto knihu , ale pod názvem Emil Neplecha, jsem milovala jako malá. Teď jsem ji koupila synovi a mohli jsme se uválet smíchy , hlavně při 1.příběhu. Když chci pobavit kámošky při kafe, tak jim z toho předčítám.
Velmi se mi líbila, jako ostatně skoro všechny její knihy. Bylo i zfilmováno , ale to se nedá srovnat
Škoda , že nikde v knize nepíší, že je to poslední? díl série. Raději mám samostatné příběhy. Ale dalo se to číst, přečetla jsem pak i Sluneční drahokamy a Měsíční perly, ale je lepší to číst postupně tak, jak jdou za sebou. Pak to ztrácí napětí!!