maličkán komentáře u knih
Ani jsem moc od knihy neočekávala, nakonec jsem byla příjemně překvapena.
Stejně jako Maminčin mazánek, napínavá, čtivá kniha. Doporučuji.
Bohužel jsem nečetla předcházející díly, ale i tak bych řekla, že je to série spíš pro mladší čtenáře. Je pravda, že napětí tam nechybělo, nicméně pro mě to nebylo to pravé. Do dalších dílů nejdu.
Již 4. kniha od autora, opět mne nezklamal. Prostzě tento styl miluji. Nenáročné, napínavé, čtivé, prostě super. Určitě si pořídím další jeho knihy.
Tak tohle teda ne. Sice jsem dočetla do konce, protože nejsem zvyklá knihu odložit, ale měla jsem velké problémy. Pro mne velice nesrozumitelné, takový guláš ze 4 generací žen. Pár pasáží se dalo číst, proto ta 1 hvězdička, ale zbytek děs.
Nemám slov. Už první díl se mi hrozně líbil, ale toto překonalo všechna moje očekávání. Paráda. A konec je pěkně připravený na další díl, tak doufejme, že se ho brzy dočkáme.
Velice dobře se četlo. Lisková i Kovac si mne získali. I soudkyně byla sympatická. Nechybělo napětí. Špatně se od knihy odcházelo.
Tak z této knížky jsem docela zklamaná. Krásná obálka, dobrá anotace. Prvních 100 stránek mě chytlo, pak nastala hluchá místa, která mě začala nudit. Myslím, že kdyby autorka 100 stránek ubrala, tak by byla kniha čtivější. Někdy je méně lepší než více. Píše se tu, že druhý díl je lepší, tak s ním hned začnu a uvidíme. Kdybych už ho neměla koupený, tak do toho nejdu.
Kniha se moc dobře četla, nechybělo napětí, překvapivý konec, hodně se mi líbila. Doporučuji.
Tak toto byla jízda. Pěkně psané, napínavé, musela jsem využít každou chviličku a stále číst. Konec je připraven na další díl, bude Sběratel, už se těším až vyjde.
Moc se mi do této knihy nechtělo, ale byla jsem příjemně překvapena.Za mě 4 hvězdičky.
První kniha Dcery lamače kostí se mi líbila víc. Celkem mi tu vadily dlouhé pasáže rozhovorů psychotiků v léčebně. Jinak špatná nebyla, napětí nechybělo.
Taková kasická anglická detektivka. Chvilkama i dost složitá. Musela jsem se hodně zamýšlet. Rozhodně špatná nebyla ale ani nic mimořádného.
Jak už tady bylo jednou napsáno: skvělé, napínavé, drastické. Co k tomu dodat. Pro mne první kniha od autora, ale hned se začnu shánět po dalších.
Dle komentářů tady jsem z ní měla trochu strach a moc se mi do ní nechtělo, ale příjemně mě překvapila. Sice zvláštně poskládaná, hop sem, hop tam, ale jak se člověk trochu zorientoval, už to dávalo smysl a ten konec, takový jsem opravdu nečekala.
Tak tohle bylo opravdu dobré, čtivé. John Lutz dokáže čtenáře držet v napětí.
Poutavé čtení, zase jedna kniha přečtená v rekordním čase. Nedalo se od ní odejít. Doporučuji.