maličkán komentáře u knih
Ač má tento thriller tolik stran, četlo se opravdu samo. Žádná hluchá místa, sympatické hlavní postavy Colomba i Dante. Jednu hvězdu ubírám za překombinovaný konec, tam jsem se trochu ztrácela. Pár věcí jsem nepochopila.
Již druhá kniha od autora, tak jako Slepý instinkt, i tato velice čtivá, napětí nechybělo. Kdo má rád thrillery, doporučuji.
Milé překvapení, dobře se četla, bez hluchých míst. Sympatické hlavní postavy.
Když jsem začala číst, netušila jsem, že čtu knihu od mé oblíbené autorky. Dlouho mi ležela doma a nechtělo se mi do ní. Ale již od začátku mě kniha chytla. Velmi pěkně vypracovaný příběh vás nutí stále číst a číst. Žádná hluchá místa. Prostě super. Doporučuji.
Tato kniha mě zklamala, dle hodnocení tady jsem čekala víc. Od začátku jsem se nemohla nějak začíst, 3 hvězdičky dávám až za ten konec, poslední čtvrtina knihy teprve zaujala. Rozhodně další 2 díly shánět nebudu.
Nějaké knihy jsem již od autorky dřív četla a vím, že se mi moc líbily. Tak jsem si sehnala 3 díly této série, ale hned první mne zklamala. Nemohu hodnotit plným počtem, bylo to jakési nemastné, neslané a docela jsem se potrápila, než jsem dočetla. Uvidíme, co další díl.
Ač má kniha tady nízké hodnocení a moc jsem od ní nečekala, vtáhla mne do děje hned od počátku, ani chvíli jsem se nenudila, opravdu čtivé. Za mne plný počet hvězdiček.
První kniha od autorky. Zpočátku jsem trochu bojovala se stylem psaní, ale pak jsem si zvykla. Zajímavé téma, napětí nechybělo a konec rozhodně překvapil.
Přečetla jsem jedních dechem. Zajímavý námět, nutí vás k zamyšlení, co byste dělali vy v takové situaci. Druhá knížka od autorky a opět nezklamala.
Kniha mi dlouho ležela doma a moc se mi do ní nechtělo. Jaké milé překvapení, po pár stránkách jsem zjistila, že pro mne je to to pravé ořechové. Kdo má rád psychologické thrillery, určitě doporučuji.
Asi jsem sáhla po špatné knize, nějak mě neoslovila. Holduji víc thrillerům, scifi a horory nejsou můj oblíbený žánr. Nicméně pokud si odmyslím chyby v překladu, četla se dobře.
Čekala jsem dle hodnocení v komentářích něco víc.
Jednu hvězdičku ubírám za první polovinu knihy, nějak mě nenadchla, příliš mnoho jmen a osob, ale vydržela jsem a od půlky se napětí stupňuje až do konce. První moje kniha od autorky.
Za mě rozhodně ano, velice dobře napsaná kniha. Špatně se mi od ní odcházelo.
Je to velmi silný příběh o putování malého chlapce v době války. Kniha se vám dostane pod kůži a určitě tam zůstane hodně dlouho. Krutosti, které musel chlapec zažívat, jsou až neuvěřitelné. Psáno velice čtivě, přečteno za 2 večery.
Kniha se mi moc líbila, měla svižný spád, žádná hluchá místa. I ta opilá vyšetřovatelka měla moje sympatie.
Co jsem od Nory R. četla, všechno se mi líbilo, ani tato kniha nebyla vyjímkou. Tato spisovatelka má dar, čtenáře zaujmout. Smutný byl osud Joeyho. Tess mi byla sympatická i dvojice policistů. Romantika mezi Tess a Benem mi vůbec nepřekážela.
Dobrý thriller, mohu jen doporučit, i když některé pasáže mi připadly docela zbytečné. Kdyby měla kniha o 100 stránek méně, byla by ještě lepší.
Rozhodovala jsem se mezi 3 a 4 hvězdičkami, ale nakonec jsem dala 4, protože mám autorku velice ráda. Mám od ní přečteny skoro všechny knihy a všechny byly senzační. Tato byla nejslabší, ale ne proto, že by nebyla poutavě napsaná, ale nelíbilo se mi téma, nějak mi to nesedlo, pozorování dalekohledem protější okno.
Na začátku knihy jsem si říkala, co to je, co to ten Minier napsal (po takové vynikající sérii se Servazem), spíš asi pro mladší generaci, nějak mě to neupoutalo. Ale jak jsem se nořila dál a dál do děje, dostala kniha spád a ten konec mě dostal úplně. Nakonec hodnotím za 5 i když se mi rozjezd nelíbil.