maminaOlina

Kniha je dobrá, ale ne pro mne. O životě v době určité a za určitých podmínek. Je fakt, že některé části se mi vryly do paměti.

Nikd dřív jsem tuto knihu nečetla, věděla jsem zhruba o čem je a nelákalo mne to. Nyní jsem knihu dočetla a dala mi hodně o povaze lidí, emocích, citech, náturách.

Filmová verze mne moc neoslovila, proto jsem se domnívala, že kniha bude lepší. Nebyla a asi to není můj styl.

Nyní jsem knihu četla jako dospělá osoba, ale i tak má mnoho do sebe. Četla jsem ji jedním tahem a líbila se mi

Četla jsem to jedním dechem a jsem ráda, že žiji v jiné době.

Kniha se mi líbila a pro každého tam je něco, ať se jedná o bájné bytosti nebo o popis brnění atd. Byl to takový hezký útěk od reality.

se spisovatelkou jsem se i setkala a vysvětlovala to, proč píše knihu za knihou, ale všechny jsou hezké, čtivé a jako červená knihovna

Ke konci jsem byla tak napjatá, že jsem čtení knihy přerušovala, ale stálo to za to, doporučuji

Přečetla jsem od této spisovatelky tuto knihu jako první a ano líbila se mi.

Užasné, jsem rozmazlená z města a vdala jsem se vesnici, plně jí rozumím a prostě je to úsměvné

Hezky napsané, trochu poučné a hlavně pohodové a odpočinkové

Ano začátkem jsem se také prokousávala, ale potom se to četlo samo. Zvážila jsem hned jaký mám krásný a spokojený život, vodu na dosah, teplo a na hlavu mi neprší.

No v první řadě je to pro mne odpočinková četba, a ano knihu jsem četla pomalu jedním dechem.