maminaOlina

Neználka v dnešní době děti už neznají, ale je pořád něco, co je v něm poučné a i moudré. Já tyto knížky mám v knihovně a někdy se k nim vracím.

Jane Austenovou mám skoro přečtenou a dopisy jsou velmi zajímavé.

Konec se už četl sám, jinak to bylo zdlouhavé , nechytilo to u srdce, ale na dovolenou knížka, když pršelo akorát.

No byla to opravdu odpočinková kniha, dala se kdykoliv odložit a potom pokračovat, ale jinak to šlo.

je to úsměvné v každé době, já audio neslyšela, ale i tak jsem se bavila.

No velmi dobrá kniha. Dotkla se tématu, o kterém se většinou nemluví, ale spíš šušká.
Děkuji, že byla napsáná a pozvedla hodně smutných duší.

tato kniha mne nezaujala a v přestávkách se mi ji podařilo celou přelouskat. Mám někdy pocit, že to, co je moc preferované ve výsledku za moc nestojí. No je to možná jen můj názor.

četla jsem tuto knihu pomalu bez dechu a uvědomila si, že si nemám na co stěžovat.
Je to krásná kniha a jsem ráda, že ji mám ve své knihovně.

No plně rozumím té spisovatelce, napsala to hezky, v dnešní době, když již nepořádáme čajové dýchánky, kde bychom mohly referovat o všem možném, abychom zjistily, že jen nám se nedějí špatné věci, tak proč o tom nenapsat. Četla jsem to bez dechu a vzpomínala.

Hlavu světa jsem nečetla, přesto kniha Cizí královna byla a je kus dějin, nezávazně na první díl a kousek života královny a dalších lidí v době vlády Oty Velikého.
Doporučuji, prostě kdo má rád trochu historie, napětí, poučení.

Knihu jsem četla jedním dechem, jsou tam osudy lidí a charaktery, a lidské vlasntosti a život jako takový, děkuji moc

mě se to líbílo, mám tři syny a tak vím z praxe jak jsou někdy tzv. trhlý, takže za mně dobré, úsměvné, pohodové

Tento styl většinou nečtu, ale bylo to tak napínavé až do samého konce a též je to o životě ve sklastiých horách a bohaství a chudobě

Knihu jsem četla jedním dechem, je sice ze staré doby, ale nic neubírá na nátuře lidem, každá doba má své.

Náherné, nejen že jsem si četbou zvedla sebevědomí, ale knihu jsem přečetla jedním dechem a i když to je z historie, někteří lidé jsou svou povahou známí i dnes

Úžasná kniha, četla jsem jí jedním dechem, já bych asi takhle na vinicích nedřela a ještě ta špatná doba. No prostě nádhera.

No jelikož jsem citlivá nátura, knihu jsem několkrát odložila a četla jsem ji po kouskách, takže se mi líbila. Je to o zlu a dobru, lásce a nenávisti.

krásný, trochu poučný, trochu vzpomínek co bylo, ale film jsem viděla jako první a nemělo to chybu