marcel8328 komentáře u knih
První díl je dobrý, ale rozjede se pořádně až druhý díl, který vydavatelství nechce vydat, protože je malý ohlas, dá se stáhnout v němčině angličtině :-)
Za mě super kniha. Četla se sama, a podobnest s Harry Potterem? To ani náhodou, Harry jí nesahá ani po kolena :-)
Za mě se to četlo hodně příjemně a už se moc těším na další díly.
Za mě to už bylo moc roztáhne do spousty stran, začátek srozumitelný, ale pak chaos.
Mám radši fantasy a tudíž šamana, ale i tak to bylo živé a četlo se to samo. Moc se těším na další díly.
Ikdyž mám radši fantasy, tak jsem si to fakt užil a těším se na další díl
Gleb už je fakt hodně mocný a trochu pokulhávají akce jeho soupeřů, ale mě se to pořád líbí. Jen je škoda, že knížky nemají více stránek ( třeba jako Malaz:-)).
Po dlouhé době jsem četl něco jiného, než knížky o virtuálních světech a moc se těším na další díly.
Kniha je super jako zatím všechny díly, ale moc mě mrzí, že v elektronické formě má písmena jak pro prvňáčky a mnohem méně stránek :-(:-(:-(:-(
Jsem rád, že se konečně rozjíždí tento žánr o hraní ve virtuálních světech :-)
Pohádka pro děti, pěkná. Ale nic jiného od toho nečekejte. Ikdyž to říkám zřídka film je o 90% akčnější a napínavější :-(
V minulosti to byl hit.
Film dodal popularitu, ale se soudobou konkurenci fantasy se nemůže vůůůbec rovnat :-(. Je to nuda, zdlouhavé a jako ve všech jeho knihách to vyřeší orli.
Pokud jste už viděli film, tak ani neberte do ruky, nuda,nuda, nuda. Četl jsem v devadesátých letech a byl jsem nadšený, ale to bylo proto, že nic jiného nebylo. Teď se to se současnou fantasy nedá vůbec srovnat :-(