Marie60 komentáře u knih
Toto je kniha mého mládí. Ráda se k ní vracím, jako ke všem knihám Boženy Němcové.
Velmi emotivní, velmi dojemný příběh. Jsou zde výborně popsány emoce a psychologie jednotlivých postav. I slzička ukápla.
Knížky mého dětství
Čapek je můj oblíbený spisovatel a souhlasím s předchozím komentářem.
Podobnou literaturu moc nečtu, ale tady jsem udělala výjimku a nelituji.
Je to otřesná kniha, nicméně si zaslouží plný počet hvězdiček.
Spisovatele Borovičku velmi obdivuji pro jeho precizní literaturu, kdy se věnuje faktickému popisu jednotlivých událostí a příběhů, žádná fikce. Takovíto lidé si obdiv zaslouží, musí věnovat spoustu mravenčí práce, aby uváděli skutečnosti tak, jak se staly.
Sekty satanských bohů je výpověď šílených událostí, které se ještě v dnešní době stávají. Člověk nemůže uvěřit, že existují takoví magoři a ještě lidé, kteří se dokáží nechat tak zmanipulovat.
První jsem viděla film. Jaromíra Kolárová nikdy nezklame.
Knížečku jsem slupla za jeden večer. Je to úžasný příběh o síle člověka, který přes nepřízeň osudu, který mu zákeřně přinesl takovou nemoc, dokázal vzdorovat a vybojovat si své štěstí. Bohužel, zůstal osamocen, ale myslím, že ty vzpomínky ho držely i v tak nezáviděníhodném postavení na sklonku života.
No jo, povinná četba... Knížka nebyla špatná, ve své době jsem hltala všechno. Ale vracet se k ní nemusím.
Moc ráda jsem se dívala na seriál a do hece ztvárňujícího Sandokana jsem byla zamilovaná:-)
Ačkoli thrillery nejsou má parketa, tento příběh jsem četla bez dechu od začátku až do konce. Je to výborný psychologický román, prodchnutý napětím a zlem.
Kniha se mi dobře četla, je podána zábavnou formou. Trochu na mě jako by dýchla Agatha Christie. Doporučuji těm, kteří se chtějí pobavit a zasmát.
Knihy od Haliny čtu jako takovou oddechovku. Docela zábavné, ale nic závratného.