markétka2002 komentáře u knih
Vážený pane Poirote děkuji za nádherné prožití báječných 4měsíců.Pozdravujte Artura Hastingse a Agathu a paní Oliverovou a slečnu Marplovou a Parer Pyna a pana Quinna.Au revoir Monsieour Poirot.
včera jsem tu knihu dočetla a jdu se koukat na telku.Zapnu bednu a co nevidim klapzubovu jedenáctu.No má to pak cenu číst?Jinak kniha se mi moc líbila.
Bylo to báječné fakt super tuhle knihu si,asi přečtu ještě jednou.
to bude krásná kniha už jenom podle toho obrázku na obálce to bude fakt pohádka pro děti :DD
tato kniha je fakt pecka muj bratranec z druheho kolene necte, ale tahle kniha ho cist donutila.Děkuji Jo Nesbo a abych se ti odmenila naucim se norskou hymnu:Ano, milujeme tuto zemi.
Nášný mladý kapitán Hastings se tu prý zamiluje no tak uvidíme jestli to bude láska na první pohled.
postarší paní co ráda plete ta naše záhada se trochu vleče
(SPOILER) Lepší knihu už napsat nemohla teda až na oponu sory Poirot ne že bysemi líbilo jak chcípneš,ale je to předpředposlední kniha a ta musí být dobrá Eh Bein? tak Au revoir Mon Cher Marplová. :DD
na tuto kni jsem se tesila dekuji sophie hannah tvoje prababicka aagatha christie by byla na tebe hrda jen tak dal
nic moc, ale naše milá Agatha byla tenkrát v kryzy tak jí to odpuste
pecka jinými slovi, se popsat nedá fakt lidi.to si musíte přečíst.
moji oblíbení Bobby a Frankie jsou opět v akci škoda že jsem tu knihu stratila.