marki.dvorakova marki.dvorakova komentáře u knih

Kytice Kytice Karel Jaromír Erben

Tuto knihu jsem naposledy četla k maturitě a teď jsem se k ní vrátila v rámci Čtenářské výzvy. Tohle je prostě klasika, kterou by si měl každý přečíst. I když je třeba se u toho hodně soustředit, protože to není ta čeština, se kterou se setkáváme běžně. Nejlepší je za mě Zlatý kolovrat a Polednice.

04.03.2020 5 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Další Carterova super kniha. Vždycky si před každou jeho knihou říkám, že už mě víc nemůže překvapit a že to nemůže být víc morbidní. Ale ne, Chris mě vždycky překvapí. Tenhle chlap má sakra bujnou fantazii! Opět 5*

03.03.2020 5 z 5

Žádný sex, je úterý Žádný sex, je úterý Tracy Bloom

Super oddechovka sfouknutá za dva dny. Příběh mě bavil, v některých pasážích jsem se dost pobavila, v některých jsem byla i dojatá. Daniel mě bavil nejvíc :D Knihu jsem si vybrala díky čtenářské výzvě.

23.02.2020 4 z 5

Spermie v kelímku Spermie v kelímku Ivana Kulhánková

Naprosto skvělá kniha. Mohla bych to číst pořád dokola ❤️

20.02.2020 5 z 5

Líbánky Líbánky Tina Seskis

Tak tahle knížka mě hodně nebavila a dost jsem se přemáhala ji vůbec dočíst. 3/4 knihy nuda, skoro nic se nedělo kromě fňukání hlavní hrdinky a vrácení se do minulosti. Posledních pár stránek konečně nabídlo nějakou "akci", ale ten konec to zase úplně zazdil. Zrovna thrillerem bych tuto knihu nenazvala. Konec je spíš k smíchu.

19.02.2020 2 z 5

Popravčí Popravčí Chris Carter

Moje první kniha od Chrise a naprostá bomba! Určitě hodlám přečíst celou sérii.

06.02.2020 5 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Velmi dobře se četla. Líbilo se mi, jak zachytila život židovské rodiny ve třech generacích.

31.01.2020 4 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Opět napínavý příběh až do konce. Shari nezklamala. Člověk do poslední chvíle neví, co si má vlastně o případu myslet.

23.01.2020 5 z 5

Příběh služebnice Příběh služebnice Margaret Atwood

Kniha se dobře četla, ale konec zůstal hodně otevřený. Před knihou jsem viděla seriál, takže jsem od knížky asi čekala trochu víc. V tomhle případě se mi víc líbil seriál než kniha.

16.01.2020 3 z 5

Cupcake – Velký sen o malém dortíku Cupcake – Velký sen o malém dortíku Lelí Hnidáková (p)

Zbožňuju Lelí a její cupcakes v její kavárně :) A tato knížka je opravdu poklad mezi kuchařkami. Nejenom, že tam najdete recepty na spoustu receptů na těsta a krémy, ale hlavně je tam i příběh Lelí. A celkově je kuchařka krásné zpracovaná, barevná a má super fotky.

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Rozhodně nejlepší kniha od Patrika Hartla.

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Přečteno jedním dechem. Člověk až do poslední chvíle netuší, jak to vlastně dopadne. Rozhodně to není poslední knížka od této autorky.