markinho962 komentáře u knih
To je taaaak pomalý rozjezd, a některé nudné pasáže taky moc spádu nepomůžou. Takový průměr, jen jsem rád, že je to pojato zase jinak než předchozí díly
Dám 5 hvězd, ale nějak se mi to lépe čte od Kristýny, ale scéna s kopulujícím jídlem bude legendární
Docela propadák, jak já se těšil na bizarní povídky, plné rmzáků ve stylu Legie, ale tohle mě fakt zklamalo, takové zklamání jsem dlouho z knihy nezažil, musel jsem ji prodat dál, i když byla se 6 podpisy
Takový relativně hezký začátek, ale autor dál nevysvětluje čtenáři skoro nic, takže vzniká změť otázek, škoda, no..
První půlka vzestupu ušla, měla sice větší potenciál, ale budiž, kdežto Oddanost je o ničem, nejhorší část zatím celého setu
Strašně nadhodnocená kniha, zase Made in USA
Tato polovička dua píše snad lépe než pan Kyša, a strašně doufám, že 4.dil nepokazí(všichni jsme zvědavý na mezidruhovou erotiku) , ať se máme co těšit na 5. a 6. díl psaný souběžně
Zase jedna z autorových přeplácaných knih, několik pasáží velmi vtipných, ale jako by to bylo psáno jen kvůli výdělku a ne z chuti psát, první díl měl jistou zápletku, ale zde to přijde jak takový guláš mnoha žánrů a výsledek za moc nestojí, sorry
Záporák byl jasný v půlce, ale jinak fajn materiál ke sledování mizerného fotbalu
Asi nejslabší z celé série, asi tím, že když jedete všechny v kuse, tak už vám to přijde nudné, opakující a zdlouhavé ......
Zbytečně dlouhé, o třetinu kratší a bylo by to fajn
Zatím dle mě nejslabší kniha co jsem dal, hodně akce to nevyšperkuje. Ale pořád slušné
To vás prostě musí bavit, posloucháno jako audiokniha a zážitek maximální
nuda, nuda, nuda , nebudu tu dlouho , abych si to tu krátil nudnými knihami
Výborný návrat ke kořenům, zajímavé prostředí, lepší než některé předešlé díly