markinho962 markinho962 komentáře u knih

Žízeň Žízeň Jo Nesbø

Naprosto krásně zamotaný díl, I když hlavního padoucha máte před sebou a vy to víte, jen nevíte jak, jednoznačně 5z5 a teď alkoholový díl před námi

09.08.2022 5 z 5

Pán hor Pán hor Kristýna Sněgoňová

Chápu, že psát děj se slabšími a nevýraznými postavami je těžší, ale snaha se nedala upřít. Planeta žížal byla zajímavá, ale zase planeta postrádala wau efekt. Postava "mývala" a další části knihy okopírované z mocných vesmirů Star Wars, Marvel....... Ale to je na tom to nejzábavnější. Dávám 4/5

23.07.2022 4 z 5

Smrt naděje - Ztrestání Shu-Torunu Smrt naděje - Ztrestání Shu-Torunu Kieron Gillen

Plný počet si to nezaslouží, jelikož děj je zase takový... No něco hackneme, vloupeme se tam a zase vše získáme, to je už v každém druhém komiksu. Takže - jedna hvězda

17.07.2022 4 z 5

Aga Aga František Kotleta (p)

No nebyl to nejlepší díl,ale i přes naprosto nudný začátek,kdy jsem si říkal jestli to nedali psát někomu třetímu, to byla jízda. Mohlo dojít sice k oživení života v aréně,tam si mohl autor víc hrát, ale výsledek byl nakonec fajnový.

15.07.2022 4 z 5

Policie Policie Jo Nesbø

Jeden z nejlepších dílů série, má to koule, zamotané, fajn rozuzlení, výborný

09.07.2022 5 z 5

Doktorka Aphra a enormní zisk - Já pán, ty pán Doktorka Aphra a enormní zisk - Já pán, ty pán Kieron Gillen

Lword ve Star Wars? Proč ne!

03.07.2022 5 z 5

Přízrak Přízrak Jo Nesbø

Tak nějak jsem tento díl čekal, obhajování bližšího i když konec vás zničí. Poslouchání jako audio....ach ta výslovnost, proč všechno melou anglicky, není to Herry, ale Harry!

18.06.2022 3 z 5

Levhart Levhart Jo Nesbø

Prďácké, zamotané a klasické, nenudící, prostě fajn

31.05.2022 5 z 5

Poslední vzdor Poslední vzdor Mark Millar

má to koule a nádherná kresba

22.05.2022 5 z 5

Dolů mezi mrtvé Dolů mezi mrtvé Mark Millar

Nádherná kresba

17.05.2022 5 z 5

Spasiteľ Spasiteľ Jo Nesbø

Přes slabý a takový nicmoc rozjezd to nakonec relativně graduje do prostě nějakého konce

19.04.2022 4 z 5

Nemesis Nemesis Jo Nesbø

"Audiokniha" výborný počin

24.03.2022 5 z 5

Noir Noir David Hine

Tak tohle se vážně povedlo!!!

20.03.2022 5 z 5

Příběh služebnice Příběh služebnice Margaret Atwood

Tady asi radši zkusím seriál, jelikož kniha se mi nedařila začíst :D

14.03.2022 2 z 5

Nebezpečné známosti Nebezpečné známosti Pierre Choderlos de Laclos

Prostě ne, ani velmi kvalitní Audiokniha nevtáhla

14.03.2022 2 z 5

Spad Spad František Kotleta (p)

Prostě jsem se nemohl začíst, všechno jako by už tu prostě bylo v jiných autorových knihách....

11.03.2022 1 z 5

Spasitel Duny Spasitel Duny Frank Herbert

Přes velmi utahaný začátek se dojde k naplnění

10.03.2022 4 z 5

V hlubinách Loch Ness V hlubinách Loch Ness Steve Alten

Takový mix filmů a seriálů docela dost bavil

26.02.2022 5 z 5

Duna Duna Frank Herbert

Audiokniha od p. HOLÉHO je výborný přednes tohoto fenomenálního díla a už se těším na audio pokračování.

19.02.2022

Star Wars: Popel Jedhy - Vzpoura na Mon Cale Star Wars: Popel Jedhy - Vzpoura na Mon Cale Jason Aaron

Povedená kresba, druhý příběh určitě lepší, ale jelikož bude jistě pokračování, tak nutné přečíst. Určitě to není ztráta času, tak šup!

06.02.2022 4 z 5