Dolů mezi mrtvé přehled
Mark Millar
Komiksový výběr Spider-Man série
Někdo odhalil Spider-Manovu tajnou identitu... a nyní hodlá tyto informace využít, aby zničil všechno, na čem Petru Parkerovi záleží! Síťomilný hrdina se snaží ochránit svou rodinu a přátele před pomstou tajemného šílence a sáhne si na samé dno svých sil, kde leží hranice, kterou přísahal, že nikdy nepřekročí.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dolů mezi mrtvé. Přihlašte se a napište ho.
Na tento komiks jsem se hodně těšil. Vždyť ho dělal Mark Millar, Terry Dodson a Frank Cho! To nemůže být špatné! Při čtení však mé nadšení zchladlo. Ukázalo se, že je obyčejná superhrdinská mlátička. Příběh není špatný a dobře odsýpá. Peter Parker se dostává do stále větších sraček a hledá pomoc kde se dá. Jenomže situace je stále horší a horší a Peter Parker nemá nejmenší tušení co se děje a jak z toho ven. Celé je to docela drsné a krvavé. Vystřídají se tam snad všichni Spider-manovi nepřátelé, což je docela otravné. Nejvíce mi ale chyběl nějaký přesah ze superhrdinského žánru. Něco navíc, jako měl třeba Kevin Smith ve Zlu v lidských srdcích (oba příběhy spojuje Terry Dodson jako kreslíř).
Co se týče kresby, tak je pěkná. Vím, strohé konstatování vzhledem k tomu, že mám kresbu Terryho Dodsona i Franka Choa rád. Tady odvedli standardně dobrou práci, ale nějak se to v tom superhrdinském ději ztrácí. Vlastně ani nevím, co kreslil Dodson a co kreslil Cho. Poznal jsem jenom Frankova jezevčíka a Komiksáka že Simpsonových.
Ďalší vynikajúci príbeh, tentoraz len prvá časť dlhého 12-dielneho príbehu v ktorom hrozí, že tajná identita Spidermana bude odhalená a veru niekto aj vie, že to je Peter Parker a siahne mu na veľmi blízku osobu, ale kto to je sa dozvieme až v druhej časti, ktorú ešte dnes večer dám. Plný počet nedávam len preto, že čakám na finále.
Kniha Dolů mezi mrtvé v seznamech
v Mé knihovně | 27x |
2015 | Wolverine: Starej dobrej Logan |
2010 | Kick-Ass: Nářez |
2012 | Superman: Rudá hvězda |
2008 | Ultimates: Nadčlověk |
2003 | Vampirella |
Moc se mi líbila kresba i čtení bylo pěkné