martasab martasab komentáře u knih

☰ menu

Zlomky nekonečna Zlomky nekonečna Adéla Rosípalová

Nádherný příběh, nádherná obálka a navíc Česká autorka, co víc si přát? Že by filmové zpracování? Já bych se s kapesnickemv v ruce ráda podívala.

25.09.2024 5 z 5


My My Elle Kennedy

Druhý díl mám raději než první. Nabušené příběhy vším, co si čtenář žádá.

25.09.2024 5 z 5


Táhni z mé hlavy Táhni z mé hlavy Lenka Hnátová

Taková vtipná jednohubka líbí se mi, že obálka vychází z příběhu, trhání bílého tílka se v něm opravdu objeví. Četla jsem až po Vynucených 7 dní a Strastech a až v polovině mi došlo kdože je přesně Márty a odkud ho znám. To bylo milé překvapení a hned mě příběh o to víc bavil.

25.09.2024 5 z 5


Strasti nás dvou Strasti nás dvou Lenka Hnátová

Krásná trilogie, na české poměry nádherné obálky, asi bych vytkla jediné a to proč už je konec! Chci víc. Sice chápu, že kluci mají svůj sladký vydřený konec, ale pořád jsem zvědavá a chci víc.

25.09.2024 5 z 5


Vynucených 7 dní Vynucených 7 dní Lenka Hnátová

Krásný vtipný příběh zabalený v ohyzdné obálce. Ta se skutečně nepovedla, vnitřní ilustrace už je jiná káva, ty jsou krásné. Co se příběhu týče, jsem nadšená. Sama vím, jak moc se můžou změnit city během jediného posezení u skleničky vína a co teprve po týdnu nadbíhání sexy kluka s kulatým zadečkem narvaným v tangách a s upřeným zamilovaným kukučem. I já bych Rikimu podlehla.

25.09.2024 5 z 5


Počkej na moře Počkej na moře Veronika Opatřilová

Nalákala mě nádherná obálka, takové mistrovské dílo, netusila jsem, co dostanu, ale tady bylo všechno. Navíc psáno neskutečně květnatou češtinou. Velmi povedená kniha.

25.09.2024 5 z 5


Dej mi své jméno Dej mi své jméno André Aciman

Asi jsem zmlsaná filmem, ten mi připadal lepší, ale těžko se hodnotí film oproti knize, stále je to jeden z nejhezčích příběhů, co znám.

25.09.2024 5 z 5


Srdcerváči. Kniha 5 Srdcerváči. Kniha 5 Alice Oseman

Moje první seznámení s lgbt literaturou i s komiksem a naprosto mě dostalo. Miluji všechny díly, zbožňuji i seriál. Tohle je totální srdcovka. Krásné obrázky a děj, co chytne za srdce.

25.09.2024 5 z 5