Martin82 komentáře u knih
Děs, běs, hrůza - když hodnotím zajímavost a styl, 12 %
Joo, tahle knižka byla fajn. Určitě ta lepší ze serie Stopy hrůzy. 80%
Byl to horor....to číst. Nejlepší je z knihy asi první kapitola..pak už jen narážení na náhodné dobrodružství, jako když ve stolní hře šlápnete na nějaké červené políčko, kde se skrývá další nebezpečí. Pokud budete tuto knihu při čtení přeskakovat po odstavcích, vůbec nic se nestane. 12%
Tento příběh byl OK, napětí a strach do 2/3 příběhu, po odhalení tajemství se příběh už trochu vlekl, ale když porovnám předchozí 3 díly serie Stopy Hrůzy, tak je to bezpečně zatím nejlepší knížka. 80%.
Nuda nuda nuda...a horor? nebálo by se ani 8leté dítě. Hodně postav, které jsou téměř bez významu v ději....a ta panenka ve skříňce? Ta byla dána do děje snad jen proto, aby byla na obrázku. No možná horor, pokud hodnotíme kvalitu. 25%
Kniha je čtivá, zajímavá, ale strach se opět bohužel nekonal. Přečteno za dva večery. Celkové hodnocení - čtivost, zajimavost, nostalgie, originalita, strach a napětí - 77%.
Jedním slovem luxus - originální příběh, skvělé ilustrace, rozfázováno na 3 kola (mimo hrad, hrad a finále), do 3.finálního se člověk musí dostat způsobem, jaký žádný gamebook nemá. Tuto knihu - hru jsem hrál opakovaně celé dětství. Nedělalo by mi to problém asi ani teď, na prahu čtyřicítky. Nechápu, že nevyšlo nikdy žádné 2.vydání. Je to zvláštní. Jediná kniha, kde dávám s klidným svědomím 100%. Ano, kniha mého dětství!
Kniha je čtivá, zajímavá, ale strach se však bohužel nekonal. Kdyby byl přiběh zfilmován, tak je to takové tuctové béčko ve stylu věřte nevěřte. Celkové hodnocení - čtivost, zajimavost, nostalgie, originalita, strach a napětí - 75%.