martina.riz komentáře u knih
Krásná kniha. Jsem ráda, že jsem ji získala i do své knihovničky. Nejdřív jsem viděla film, který se hodně zaryl do mé paměti. Nádhera.
Očité svědectví té šílené hrůzy, doplněné fotografiemi z alba neznámého esesáka.
Ten, kdo si myslí, že se mu teď žije špatně, ať si knihu přečte.
Deaver napsal lepší detektivky, tady byl konec hodně nepravděpodobný.
Dojemný příběh. Pana Bradyho mi bylo moc líto po nedávné kauze s vyznamenáními.
Čekala jsem od této knihy hodně. Když jí srovnám s jinými knihami z tohoto velmi smutného období, tak si myslím, že byla opravdu nadhodnocená.
Četbu této knihy jsem roky odkládala. Viktor Hugo je skvělý vypravěč, román byl srozumitelný. Dokonce i dvouhodinový popis Paříže se dal přežít.
První kniha, kterou jsem od spisovatelky přečetla. Ten humbuk, který se před pár lety kvůli knize rozjel opravdu nechápu. Že by to byla závist některých?
Boris Pasternak byl velmi odvážný, když psal tuto knihu.
Možná trochu přetažená zápletka a moc řečí o politice, ale téma i po třiceti letech stále stejné.
Opět klasický Simmel. Z této knihy mám ale pěknou depresi.
Na začátku červená knihovna, pak už klasický Simmel, co dodat?
Válka je hnus a chudáci jsou pak na všech stranách.
Souhlasím s tím, že kniha měla zbytečně velkou reklamu. A taky souhlasím s tím, že jsou mnohem lepší knihy. Každopádně se mi detektivka četla opravdu dobře a těšila jsem se z práce, až budu pokračovat ve čtení.
Zajímavá kniha z arabského světa. Něco nového jsem se dozvěděla z Íránu, z pohledu lidí, kteří tam žijí. Není to úplně jako Khaled Hosseini,, který se stal mým oblíbeným autorem ze života v Afghánistánu, ale kniha se mi celkem líbila.