martina.riz komentáře u knih
Za knihu chválím pana Motla. Myslím, že Lída Baarová byla jen naivní a zahleděná do sebe. Já ji neodsuzuji. Kolik zločinců a kolaborantů v té době bylo a vše jim prošlo?
Trochu strohé, kniha se četla velmi rychle. Jinak silný příběh. V tomto případě byl film lepší.
Smutná kniha,srozumitelná i pro děti.Film jsem viděla dřív,takže už jsem věděla,co se stane.
Krásná, ale smutná kniha. Jak napsal Khaled Hosseini: "Poetické, působivé a nezapomenutelné čtení." Doufám, že autor nezůstane jen u jedné knihy.
Dobře napsaná kniha a měl by jí přečíst každý.Hrozba totality je stále živá.
Co napsat? Velice smutná doba, obdivuji paní Gissingovou a pana Wintona.
Jsem ráda, že tuto Deaverovu knihu jsem nečetla jako první. Asi bych se k jeho knihám nevracela.
Knize musím dát jedině pět hvězdiček. Od Jana Palacha to byla obrovská obět. Musel to být hodně silný člověk, nikomu se nesvěřil, s maminkou se nerozloučil.
Krásná kniha, hodně smutné téma. Dost jsem se i poučila, autor čtivě popsal osud Židů po válce i před ní.A také jsem pochopila, proč v té oblasti nebude nikdy klid.
Knížka nebyla špatná, ale první dvě byly lepší. Stejně se těším na další Hosseiniho knihu.
Já doporučuji, knihu jsem hltala a po přečtení jsem nemohla usnout.
Hodně zajímavá kniha k zamyšlení, Coelho je můj oblíbený autor.
Včera jsem dočetla tento román a jsem nadšená. Patricia Shaw výborně popisuje Austrálii, její postupné osidlování bílými, přírodu, války mezi bílými a Austrálci. Můžu všem doporučit. Chystám se postupně přečíst všechny její knihy.
Je mi líto, co se paní Monyové stalo, ale obdivovatelka jejích knih nejsem. Takové odpočinkové čtení.