martina2540 martina2540 komentáře u knih

Čtvrtá oběť Čtvrtá oběť Peter May

Další kniha ze série Čínských thrillerů se mi moc líbila.

18.02.2021 5 z 5

Dítě Stasi Dítě Stasi David Young

Kniha se mi líbila, doporučuji ji k přečtení.

31.01.2021 5 z 5

Ohrožená Ohrožená Rachel Abbott

Kniha se mi líbila, byla napínavá, a zaujalo mě vykreslení venkovské atmosféry plné lží.

17.01.2021 5 z 5

Jako o život Jako o život Lisa Jackson

Není to kniha, kterou bych četla znovu. Pokud by byl děj zkrácen na polovinu, určitě bych ji doporučila. Autorku mám velmi ráda, ale toto je pro mě její nejhorší knížka, kterou jsem četla. Závěr se mi naopak velmi líbil.

11.12.2020 3 z 5

Lháři, lháři Lháři, lháři Sarah Flint

Kniha se mi moc líbila, i když na konci mi chyběl efekt překvapení, kdy člověk zjistí, že je do vražd zapojený i někdo, do koho by to vůbec neřekl.

24.11.2020 5 z 5

Zpovědi Zpovědi Kanae Minato

Kniha se mi moc líbila, jak se napětí stupňovalo a závěr jsem nečekala

08.11.2024 5 z 5

Pravá matka Pravá matka Shalini Boland

Kniha se mi líbila, byla čtivá, závěr jsem takhle čekala, takže žádné překvapení se nekonalo. Chyběly mi nějaké emoce, vzpomínky na mrtvé děti

27.06.2024 3 z 5

Pod dohledem Pod dohledem Lisa Jewell

Kniha se mi moc líbila, byla o obyčejných lidech a přitom neobyčejná. Doporučuji

14.12.2023 5 z 5

Umění smrti Umění smrti David Fennell

Kniha se mi líbila, byla hodně čtivá. Na druhou stranu jsem se úplně ztratila ve jménech a tím, jak jsem knihu četla 2 týdny , jsem se v nich ani nezorientovala. Konec jsem moc nepochopila, i když vraha jsem odhalila správně.

28.07.2023 4 z 5

Jsi na řadě Jsi na řadě Holly Seddon

Čtivá kniha, moc se mi líbila

07.07.2023 5 z 5

Kdo byl můj manžel? Kdo byl můj manžel? Joe Garcia

Je to velmi čtivá a zajímavá kniha podle skutečné události, vřele ji doporučuji.
Dojem mi jen kazily hrubky, které byly v eknize.

13.10.2022 5 z 5

Žert Žert L. V. Matthews

Kniha se mi líbila, byla čtivá, nebylo tam sice wow, ale i tak ji doporučuji k přečtení.

24.06.2022 5 z 5

Palindrom Palindrom E. Z. Rinsky

Kniha se mi líbila, doporučuji ji k přečtení.

28.03.2022 5 z 5

Skryté okno Skryté okno Rachel Abbott

Kniha se mi poměrně líbila, i když zpočátku jsem se nemohla moc začíst.

03.09.2021 5 z 5

Má temná Vanessa Má temná Vanessa Kate Elizabeth Russell

Kniha pro mě nebyla natolik čtivá, abych se na ni těšila. Bylo to zajímavé téma, ale v podání autorky bez nějakých překvapivých zvratů. Čekala jsem od ní víc.

06.07.2021 3 z 5

Severní blata Severní blata Arnaldur Indriðason

Děj se mi moc líbil, prolínalo se v něm několik osudů.

02.03.2021 5 z 5

Pronásledovaní Pronásledovaní Mark Edwards

Kniha se mi líbila, četla jsem ji jedním dechem. Výhradu mám snad jen k tomu, že se tam stalo tolik moc událostí, až to na mě působí nereálně (mám ráda příběhy, které se "mohly stát").

14.02.2021 5 z 5

Davidovy hvězdy Davidovy hvězdy Kristina Ohlsson

Kniha mě velmi zaujala, dobře se četla a stejně mě překvapila, i když část závěru jsem odhadla za půlkou knížky.

06.02.2021 5 z 5

Matčina volba Matčina volba Samantha King

Kniha se mi moc líbila, přečetla jsem ji jedním dechem a doporučuji ji k přečtení.

18.12.2020 5 z 5