martisko3 komentáře u knih
Jediné co můžu napsat - bylo to milé, krásné postavy, prostředí angl. venkova, trochu pomalejší začátek, ale děj nabral spád a bavilo mě to.
Vynikající kniha, nabitá zajímavostmi, nedala se odložit a s chutí si ji přečtu znovu.
Psychothriller jak má být. Chování tchyně mi zvedalo tep, nechápala jsem, proč Emily s Adamem zůstávala, kniha měla spád a bavila mě.
Originální zápletka, překombinovaný konec. Nenudila jsem se, ale znovu už bych ji nečetla.
Kniha je dobrá, taková odpočinková, nemám na tyto druhy knih velké nároky. Ale pokud hlavní hrdinka přijela do Ameriky jako au-pair, tak o tom v knize moc není, spíš to vypadalo, jako super dovolená :-)
Krásné, milé, vtipné, dočteno s úsměvem na tváři. S mnoha fejetony naprostý souhlas!
Pěkná a přehledná kniha se spoustou fotografií. Moc se těším, až něco vyzkouším. Jako naprostý laik oceňuji, že kniha obsahuje i méně náročné recepty. A k těm složitějším se díky ní snad propeču :-)
Ještě že to je tak krátké, vůbec jsem se nechytla, humorné čtení to oproti očekávání nebylo.
Perfektní, čteno opět po mnoha letech a stále napínavé, plné zvratů a přitom uvěřitelné. Doporučuji, nešlo se odtrhnout.
Vývoj při četbě - 3*, pak začalo přituhovat 4*, konec a zjištění, že je kniha založena na skutečných událostech 5*. Doporučuji k přečtení, pro mě neznámá historie, místa z knihy se chystám navštívit.
Za okny sníh, po mém boku husky a v ruce skvělá kniha. Autorka krásně popisuje nádheru i nástrahy nejtěžšího závodu psích spřežení na světě.
Výborné, čtivé, napínavé, postavy i děj velmi reálně vykreslené. Nemá chybu.
Kniha o lásce a úctě k horám, přírodě, vlastním silám, vůli, riziku a někdy velmi tenké hranici, která dělí úspěšný návrat domů od fatálních konců. Přeji autorovi, ať vždy dojde k správnému rozhodnutí a těším se na další knihu.
Předvídatelné, ale čtivé, fajn odpočinková četba na večer.
Kniha předčila očekávání. Mysteriózní díla, nadpřirozeno ap. není nic pro mě, ale autor je zde dávkuje po troškách, ději to naopak pomáhá a udržuje čtenáře v napětí... Napínavé, stálo za přečtení.
Slabší než předchozí díly, dojetí jako v předchozích knihách se nekonalo, ale pro milovníka psů i tak za 5* (a za obálku!).
Překvapivě velmi zábavná kniha, originální zápletka (i "onemocnění" Michaela), napínavý závěr, vtipné dialogy.
Výborné, napínavé do posledních stran. A pachatelův důvod k únosu? Brrr. Těžko se na únosce zlobit...
Originální zápletka, která mě nechávala v napětí až do nečekaného konce. Možná trochu moc překombinované, ale rozhodně stálo za přečtení.