martisko3 martisko3 komentáře u knih

Výměna Výměna Beth O’Leary

Jediné co můžu napsat - bylo to milé, krásné postavy, prostředí angl. venkova, trochu pomalejší začátek, ale děj nabral spád a bavilo mě to.

20.04.2022 5 z 5

David Hecl: Mluví k vám kapitán David Hecl: Mluví k vám kapitán Martin Moravec

Vynikající kniha, nabitá zajímavostmi, nedala se odložit a s chutí si ji přečtu znovu.

10.04.2022 5 z 5

Matčina hra Matčina hra Sandie Jones

Psychothriller jak má být. Chování tchyně mi zvedalo tep, nechápala jsem, proč Emily s Adamem zůstávala, kniha měla spád a bavila mě.

05.03.2022 5 z 5

Ví o tobě Ví o tobě Sarah Pinborough

Originální zápletka, překombinovaný konec. Nenudila jsem se, ale znovu už bych ji nečetla.

23.02.2022 4 z 5

Nové začátky Nové začátky Lilly Lucas

Kniha je dobrá, taková odpočinková, nemám na tyto druhy knih velké nároky. Ale pokud hlavní hrdinka přijela do Ameriky jako au-pair, tak o tom v knize moc není, spíš to vypadalo, jako super dovolená :-)

11.02.2022 5 z 5

Myšlenky za volantem Myšlenky za volantem Marek Eben

Krásné, milé, vtipné, dočteno s úsměvem na tváři. S mnoha fejetony naprostý souhlas!

09.02.2022 5 z 5

Libování v kuchyni Libování v kuchyni Libuše Langmannová

Pěkná a přehledná kniha se spoustou fotografií. Moc se těším, až něco vyzkouším. Jako naprostý laik oceňuji, že kniha obsahuje i méně náročné recepty. A k těm složitějším se díky ní snad propeču :-)

02.02.2022 5 z 5

Smrtelná infekce Smrtelná infekce Michael Palmer

Napínavé, až nečekaně aktuální, plná zvratů.

07.01.2022 5 z 5

Jako žena nula Jako žena nula Luisella Fiumi

Ještě že to je tak krátké, vůbec jsem se nechytla, humorné čtení to oproti očekávání nebylo.

29.12.2021 3 z 5

Pacient Pacient Michael Palmer

Perfektní, čteno opět po mnoha letech a stále napínavé, plné zvratů a přitom uvěřitelné. Doporučuji, nešlo se odtrhnout.

27.12.2021 5 z 5

Kyselé třešně Kyselé třešně Lenka Chalupová

Vývoj při četbě - 3*, pak začalo přituhovat 4*, konec a zjištění, že je kniha založena na skutečných událostech 5*. Doporučuji k přečtení, pro mě neznámá historie, místa z knihy se chystám navštívit.

16.12.2021 5 z 5

Po zavátých pláních Po zavátých pláních Ann Mariah Cook

Za okny sníh, po mém boku husky a v ruce skvělá kniha. Autorka krásně popisuje nádheru i nástrahy nejtěžšího závodu psích spřežení na světě.

12.12.2021 5 z 5

Krutá volba Krutá volba Diane Chamberlain

Výborné, čtivé, napínavé, postavy i děj velmi reálně vykreslené. Nemá chybu.

06.12.2021 5 z 5

Trůny bohů Trůny bohů Marek Novotný

Kniha o lásce a úctě k horám, přírodě, vlastním silám, vůli, riziku a někdy velmi tenké hranici, která dělí úspěšný návrat domů od fatálních konců. Přeji autorovi, ať vždy dojde k správnému rozhodnutí a těším se na další knihu.

22.11.2021 5 z 5

Na pokraji sil Na pokraji sil Samantha M. Bailey

Předvídatelné, ale čtivé, fajn odpočinková četba na večer.

11.11.2021 5 z 5

Tak chladná řeka Tak chladná řeka Michael Koryta

Kniha předčila očekávání. Mysteriózní díla, nadpřirozeno ap. není nic pro mě, ale autor je zde dávkuje po troškách, ději to naopak pomáhá a udržuje čtenáře v napětí... Napínavé, stálo za přečtení.

09.11.2021 4 z 5

Psí slib Psí slib W. Bruce Cameron

Slabší než předchozí díly, dojetí jako v předchozích knihách se nekonalo, ale pro milovníka psů i tak za 5* (a za obálku!).

30.09.2021 5 z 5

Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

Překvapivě velmi zábavná kniha, originální zápletka (i "onemocnění" Michaela), napínavý závěr, vtipné dialogy.

18.09.2021 5 z 5

Dítě v mlze Dítě v mlze Martin Goffa

Výborné, napínavé do posledních stran. A pachatelův důvod k únosu? Brrr. Těžko se na únosce zlobit...

27.08.2021 5 z 5

Nikdy nezapomenu Nikdy nezapomenu Michel Bussi

Originální zápletka, která mě nechávala v napětí až do nečekaného konce. Možná trochu moc překombinované, ale rozhodně stálo za přečtení.

17.08.2021 4 z 5