MartyManCZ komentáře u knih
Vyslechl jsem jako audioknihu a hlas samotné autorky tomu přece jen ještě dodává více autentičnosti a je to paráda. Humorná vyprávění o hereckém zákulisí, stejně jako o vlastní nedokonalosti a strastech pozemského života umělce, ale i normálního smrtelníka. Určitě stojí za to, se na to mrknout.
Tak druhý díl také nepřesvědčil a řadím tuto sérii definitivně jako čtivo pro teenagery. Jako všechno v pohodě, je to milé a hlavní postavy jsou super, ale nějaká náročnost příběhu a tak...je to takové jednoduché a hloupoučké. Jackaby více prostoru opět nedostal... jak říkám, je to spíše pro mladší čtenáře, pro které to ale může být skvělá vstupenka do žánru krimi a fantasy.
eeeeh nebavilo mě to. Nic moc příběh, jen v hávu Star Wars a Han Solo ani nedostává tolik prostoru jak bych si před koupí knihy představoval. Pro mě zklamání
Pokud jste viděli film Tři, tak tohle je něco podobného, akorát ten film byl daleko napínavější, což jsem čekal i od této knihy. Mohli z toho udělat víc thrillerovou záležitost, leč nestalo se, ale na dovolenkové čtení, proč ne. Obsahuje pár dobrých myšlenek, přirovnání a postojů.
Jak jinak než výtečná klasika. Chybí tomu jen ještě větší špetka toho napětí : )
Novodobé převyprávění začátku Supermana a jeho první spor s obyvateli Metropolis a Lexem Luthorem. Pro mě překvapivě skvělý příběh, který mě hodně bavil.
Klasicky skvělý průběh, ale finále tentokráte slabší... obecně ale nadprůměr
Samotný začátek Green Lanterna, ve kterém jde o samou podstatu této postavy a příběhu. Rozhodně je to zábavné a Green Lantern se mi po přečtení komiksu ještě více zalíbil.
Klasický humor po staru. Je to moc hezké a odpočinkové...kontrast k ostatním Fuksovým kouskům :)
Ačkoliv se může zdát že to je chvílemi o ničem, na konci se vše krásně proplete a tvoří to vcelku silný příběh. Větší švuňk by tomu místama prospěl. Za něj by byla i pátá hvězda.
Nůůůůůdáááá dlooooouháááá. Čekal jsem že to bude děsivé co se stalkingu týče, že tam bude tohle téma rozebrané na atomy jak dokáže být nebezpečné ve své syrové formě, ale ten tam moc rozebraný není. Je to jen normální detektivka a trochu toho stalkingu tam je no...
Jeden z nejlepších Batmanovských příběhů. Přehlídka úzkého jádra portfolia hrdinů i záporáků v silném příběhu plném akce. Krásná reálná a dynamická kresba. Doporučuji.
Fantastické, netřeba dalších slov!
Bohužel jsme se v tomto případě s knihou nepotkali. Svou kvalitu bezpochyby má, avšak její čtení mě skoro vůbec nebavilo. Asi tohle nebude úplně můj oblíbený žánr , do dalších dílů se určitě pustím, ale musím si dát nějaký odstup.