maruna komentáře u knih
Moc pěkná knížka. O hlavních představitelích si můžeme přečíst i ve wikipedii.
Sparks mě opět nezklamal. Krásná kniha, zajímavý příběh, kde důležitou roli hraje i pes Singer. Konec napínavý, chytrá policistka Jenifer - záchrana.
Úžasný, i když smutný příběh milostného trojúhelníku. Autorka ho napsala na základě skutečných událostí. Je to moje první knížka od této autorky a už se těším na její další knihy.
Příběh Anity a mahárádži z Kapurthaly - moc pěkné čtení, romantika i problémy s láskou, jak jinak, když je odlišná kultura lidí, co se dají dohromady
Nejen Brňákům vřele doporučuji . Nádherné stavby, fotografie, plány, povídání o architektech i stavitelích.
Kniha je zajímavá i přesto, že hlavní hrdina žvaní, pije, kouří, shání děvky a občas si rád šlehne. Miluje svého 9letého syna.Při odchodu z tohoto světa všeho lituje a všem se omlouvá. Silou vůle jsem knihu dočetla.
Zajímavý příběh, není to typická romantika, smutný osud Kate i doktora, ale vše se v dobré obrátí. Prima oddychovka.
Moje druhá knížka od tohoto autora. Moc se mi líbila, napínavá od začátku až do konce., všech 501 stránek a ne 396, jak je nahoře uvedeno.
Milá knížka, u které musí člověk přemýšlet, aby ji pochopil. Určitě si ji přečtu po čase ještě jednou.
Ze začátku jsem se nemohla začíst, pak už jsem chtěla vědět, jak to dopadne. Zajímavá knížka.
Paní Poledňákové si moc vážím a smekám před ní. Úžasná žena.
Tak jsem si myslela, že knihu odložím po 300. stránce, ale jsem ráda, že jsem ji dočetla, moc se mi líbila.