Maruspulpanu komentáře u knih
Kniha je neskutečně čtivá, má napínavý děj, takže se od ní jen těžko odchází.
Ústřední téma knihy pro mě bylo předvídatelné, ale byla jsem překvapená. Byla to krása.
Pod dlouhé době něco zažívného. Bylo to krásné čtení a v době korony jsem na krátko zapomněla na všechen ten děs.
Řekla bych v krátkosti, že to byla pohodová četba.
Krásna klasika a ráda je čtu synkovi. Odpočinu si u toho a vždy pobaví a zvedne náladu.
Kniha se mi dostala do rukou úplně náhodou. Opravdu dobová záležitost, která vás dostane do přímého pozorování děje i doby.
Krásné čtení, škoda, že byla tak kraťoučka. Některé děje jsem odhadla a to mě trochu mrzelo, ale knížka pěkná.
Nic lepšího jsem nečetla. Má to silný příběh a neuvěřitelnou motivaci. Dala bych víc hvězd, ale už to nejde.
Mrazivá kniha, která pohne s každým. Příběh je nádherně napsaný a doporučuji tomu, kdo se zajímá o II. světovou válku.
Líbí se mi jak o lásce mluví bez obalu, už to někdo tady zmínil a chápu jak to autorka cítila.
Jako materiál pro práci ve škole mě to hodně pomohlo a dozvěděla se něco, o čem jsem něměla ani ponětí. Jako literární dílo mi přišlo podání dost technické.
Docela jsem byla zklamána, ale dalo se to číst. Čekala jsem něco extra, ale bylo to ....
Na rozdíl od "Inspektora ...." bylo tohle čtení napínavé a prostě bylo lepší
drsna škola to opravdu nebyla. Nevím co jsem čekala :(