MarŽak

Začátek nic moc, přemýšlela jsem jestli číst dál. Pak už to bylo lepší a konec dopadl nejlépe jak mohl.

Příběh plný humoru někdy trochu napětí a hlavně čtivý. Děj přechází plynule z jednoho na druhého aktéra . Těším se na další díl

Dobře jsem se u knihy bavila. Humor, erotika i místy smutné chvilky. Jedním dechem se to čte.

Veselé, humorné a plné erotiky. Oddechové čtení u kterého se pobavíte

Začátek slibný, ale nelíbilo se mi že mezi začátkem a koncem přešlo několik roků a postavy se potkávali jen na chvíli

Líbí se mi, že v knize je napínavé vše až do konce. Postavy mají své problémy a dokáží se doplňovat. Téma zvláštních schopností je zajímavé

Ten začátek byl táhlí přemáhala jsem se pokračovat pak už to šlo

Poslední díl taky až do konce napínavý . Ale jako epilog bych asi uvítala rakový ten skok o rok dopředu, když už bylo nakousnuto těhotenství. Joko hepyend bych brala usměvavé tatínky

Napínavé od začátku až do konce. Nutí to člověka sáhnout po dalším díle.

Ten začátek mě moc nebral než se rozjede děj. Pak už je to lepší i když jsem čekala víc romantiky. Mysteriózní děj moc nemusím, ale je to psané zajímavě a jsem zvědavá jak to dopadne

Tahle mi z té sérije přišla nejlepší, od začátku do konce napínavé

Začátek byl dějově pomalí pak se to trochu rozjelo. Škoda že tam nebylo i setkání s Nickovou rodinou mohlo to mít humorný konec

Poslední díl je asi nejlepší, ale od první knihy vše pěkně navazuje. Opět se čte jedním dechem a v určitých místech i slza ukápne.