matej0399 komentáře u knih
Pěkná kniha, nejvíc se mi asi líbil příběh o Pinďovi
Osobně bych hodnotil obě části knihy zvlášť. Město zločinu je podle mě skvělé, dynamické a napínavé. Zlaté cihly oproti tomu jsou zbytečně natahované a některá rozhodnutí mi přišla nelogická, vzhledem k informacím, které dostanete.
Skvělá kniha k základnímu seznámení s legiemi, čs. vojáky v armádách Dohody a s událostmi okolo vzniku Československa. Také je doplněna množstvím historických fotografií, plakátů a map.
Pěkné zakončení knižní série o malých lupičích ze Švindlovy uličnické akademie. Kniha se dobře čte a jste schopní ji přelouskat za jediný večer
Pěkné pokračování našich hrdinů ze Švindlovy uličnické akademie. Stejně jako předchozí doly pobaví. Hvězdu ale strhávám za až příliš přehnanou stupiditu obyvatel Wildpoolu
Pěkný krátký průvodce stálou expozicí Muzea Náchoda a Náchodska, která je doplněna fotografiemi a plánky.
Pěkná kniha, která popisuje né tak známé události z 2. světové války. Také je doplněna dobovými fotografiemi
Sbírka reportáži ze slovenských hradů a zámků, které dávají dohromady příběh putování rytíře z Pustého hradu. Kniha není pro každého. Zaujme hlavně milovníky historie, turisty a cestovatele.
Skvěle zpracovaná publikace s informacemi o stavbě, objektech i vývoji československých dělostřeleckých tvrzí
Moc pěkná a čtivá kniha. Jsem rád, že jsem si mohl přečíst o osudu významné osobnosti mého rodného města, Ladislava Velena ze Žerotína.
Další pěkné historické fotografie města a také osudy židovských obyvatel
Krásně zpracované vzpomínky druhoválečného pilota. Celý děj si dokážete živě představit před očima a prožíváte tak s pilotem radostné i smutné momenty.
Kniha mě příjemně překvapila. Stejně jako zde psáno, tak jsem se podobně obával, že se bude jednat pouze o popis událostí. Kniha je ale velmi čtivá a dobře zpracovaná.
Moc pěkná kniha, která je čtivě napsaná, a pokud jste viděli i film, tak budete mít jednotlivé scény před očima.