Mathiola8 komentáře u knih
Až jsem byla překvapena, jak dobře se to četlo. A to takové knihy nevyhledávám. Moc hezky psané, až na některé erotické pasáže, kterých naštěstí nebylo moc.
Líbila se mi. To, že pěkně popisuje život i před válkou. Nikomu bych toto nepřála. Je moc fajn, že pak byla šťastná.
Jako vždy kniha od této spisovatelky nemá chybu. Opět mi rozšířila obzory o historii jiné země. Kniha je čtivá, na konci už jsem se od ní nemohla odtrhnout.
Harryho miluju. Toto nahlédnutí do zákulisí bylo moc fajn.
Je to dojemná kniha. Doufám, že se ti Tome už bude jen dařit.
Opravdové zaměření se na jedinou věc vždy přináší výsledky
Odpočinková detektivka, vážně jsem netušila jak to dopadne tak že za to velké plus.
Jelikož jsem zrovna teď držela půsty přerušované a spoustu věcí jsem si odzkoušela na sobě, tak mi tato kniha, kterou jsem měla ve formě audio, doplnila spoustu informací a moc se mi líbila. Už jsem ji poslouchala vícekrát.
Některé příběhy mě povzbudily, některé naopak. Je to každopádně vhled do jiných životů a jiných prožívání podobných věci.
Moc hezké ohlédnutí za našimi dějinami. Kniha mě fakt bavila.
Až tak mě nezaujala. Příklady bez konce. Divné.
Nakonec jsem jí přečetla celou. Ze začátku mě však vůbec nenadchla. Asi bych jí dala jiný název. Některé myšlenky v ní jsou hezké. Ale už si novou knihu od paní spisovatelky nepřečtu.
Dost zamotané. Místy zajímavé, místy méně. Nevím jestli si přečtu druhy díl, pokud vyjde.
Nakonec jsem se začetla a našla v knize mnoho zajímavého. Hlavně ty odlišné pohledy, ty mě fakt bavily.
Zajímavý pohled do zákulisí reportérů a spisovatelů, protkaný láskou.
Skvělá kniha. Příběh, který má hloubku. Mě se velmi dobře četl. Některé pasáže byly mic hezké. Doporučuji
Začátek se mi zdál zdlouhavý, ale pak už to šlo jedna báseň . Moc hezká kniha o válce zase trochu jinak.