Matkaknihomolka komentáře u knih
Zajímavá kniha, která dokáže svým způsobem mnohým lidem v životě pomoci. Místy avšak příliš zdlouhavá. To nic nemění na tom, že bych ji doporučila každému. Takže přej a bude ti přáno!
Zajímavá kniha. Má přes 700 stran, ale čte se velmi lehce a rychle, je totiž hodně napínavá s poutavým dějem. První kniha od Nesba a rozhodně si od něj koupím další.
Zdlouhavá kniha, místy zábavná. Škoda, že nebyla až tak moc napínavá, jako detektivky od jiných autorů. Ale jako kniha na nudné odpoledne vystačí dobře.
Nebylo to tak zajímavé a poutavé jako Mlčení jehňátek. Ale i tak tato kniha stojí za přečtení.
Opět překvapivý konec.
Zatím jedna z nejlepších knih, které jsem kdy četla....Po přečtení nevím, jestli jsem zvrácená já, nebo ta kniha(autor). Mě se to prostě strašně líbilo.
Kniha stojí za přečtení, není to sice úplně top mezi detektivkami, ale mě nadchla. Má propracovaný příběh, je napínavá...Taková oddychovka na pozdní večer, samozřejmě přečtena za jediný den.
Další kniha od A. Christie přečtená během jednoho odpoledne. Od knihy se nedá odtrhnout, je velmi napínavá. A ten konec mě opravdu dostal....
Tuhle knihu by si měl přečíst každý mladistvý, jako odstrašující případ. Svět drog a prostituce, poutavý děj, zajímavé postavy....Když můžeš přestat, nechceš, když chceš, nemůžeš.
Velice dobře napsáno.
Toto téma mě baví, kniha je napsaná dobře a je poutavá. Na takový oddych ve vlaku nebo letadle je přímo stvořená.
To byla ale Bestie :D. Napínavá kniha. Doporučuji. Taková oddechovka.
Styl jakým Christie píše mě nepřestane udivovat, kniha přečtena během jednoho dne. Je strašně napínavá a s nečekaným koncem.
Bukowski musel být blázen. Zasmála jsem se to ano, čte se taktéž dobře, doporučuji.
Mě se kniha líbila, zábavná, pěkně napsaná, přečetla jsem ji během dne.
Úžasná kniha, v každém věku ji opravdu člověk vnímá jinak. Doporučuji.
Úžasné, napínavé, zvrácené. Nemám slov, opravdu jsem knihu četla se zatajeným dechem.
Romeo a Julie je prostě klasika, kterou si musí přečíst každý.