MatoPalkes komentáře u knih
Flanagan je sebavedomejší. Vzájomné doberanie sa hlavných hrdinov je veľmi milé a často aj vtipné. Teším sa na ďalší diel.
Sekta bola docela príjemné osvieženie. Trochu mi vadí tá úplná neomylnosť hlavnej trojky ale čo už. Nejakých 15 rokov dozadu by som týmto knihám dával jasných 5*, v dospelosti vidím kopu chýb. Ale je to milé čítanie.
Série ktoré majú takto veľa dielov sa začnú pomaly vykrádať a opakovať a ich kvalita sa znižuje. V tejto naopak ma to začína baviť viac a viac. Aj keď decká už by mohli byť dospelejšie ale keďže je to primárne detské čítanie tak v poriadku.
Možno menej akcie ale zatiaľ najlepší diel v tejto sérii. Ľahké čítanie, knihu nešlo odložiť. Prekvapil otvorený koniec, takže hor sa na ďalší diel :)
Oproti druhému a tretiemu dielu zábavnejšie čítanie, najmä posledná bitka bola zaujímavá (lukostreľba). Ďalší diel už je o dosť dlhší tak uvidím či budem pokračovať.
Zaujíma ma ako sa postavy vyvinú tak pokračujem v čítaní. Kniha je dosť predvídateľná ale čítanie nenudí.
Keďže tieto knihy sú krátke tak pokračujem v čítaní. V tomto diely sa toho príliš nestalo, celkovo to bolo priemerné ale príjemné čítanie.
Veľmi milé, priamočiare čítanie. Osviežujúco krátke, za pár hodín kniha prečítaná. Problém mám s tým že postavy sú príliš čiernobiele. Dobrí nemajú žiadne zle vlastnosti a naopak. Ale je to primárne určené pre mladšie publikum tak prečo nie.
800 strán to bolo na čistých 5*, skvele zobrazená šikana a uvažovanie malomesta. Strašne som Bowersa a ich partiu nenávidel. Žiaľ posledných 200 strán vyzeralo ako by bol King na drogách. Škoda. Napriek tomu neľutujem a idem si pustiť filmy.
Ďalšie stretnutie s Harrym Boschom a opäť kus klasickej starej detektívky, tentoraz s väčším počtom postáv a cigariet.
Kedže som nezačal chronologicky tak toto bol môj asi desiaty Connelly. Poctivá práca, ale treba uznať, že viacero ďalších kníh ma lepších. Harry Bosch super.
Na môj vkus trochu prekombinovane ale musím priznať že záver bol fantastický a celkový dojem rozhodne zlepšil.
Tento Fitzek bol o niečo slabší než jeho iné super knihy. Postavy zaujímavé, príbeh napínavý, záver nachystaný na pokračovanie.
Záverečný diel série rozhodne nesklamal a nevadila ani dĺžka knihy. Erika a Patrik mi rozhodne budú veľmi chýbať a ešte by som sa do Fjällbacky rád vrátil.
Už klasicky dve časové línie a pasáž na ostrove docela strašidelná. Dobré čítanie.
Skutočne parádny diel. Prelínanie časových línií autorku zjavne baví a ja si to užívam tiež. Už len dva diely, za touto sériou mi bude smutno.
Zatiaľ asi najlepší diel. Dejová linka z druhej svetovej super, skutočne bavilo.
Dobrá detektívka, séria sa číta veľmi ľahko. Zapojenie reality show pútavé.
Dobré čítanie, solídne psycho, ale aj príliš veľa tehotenstva a telenovely. Napriek tomu čítam ďalej.
Zatiaľ najlepší diel. Zbožňujem prelínanie časových línií. Rozhodne temnejšie než predchádzajúce diely. Záver knihy napína na ďalšiu časť. Sem s ňou.