MAU256 komentáře u knih
Pokračování tentokrát z pohledu Abby. Určitě doporučuji si nejprve přečíst Krásnou katastrofu a Učiněnou katastrofu, jinak vám v tomto díle bude spousty věcí unikat. Byl to takový krátký doplňující díl, ale i tak jsem ráda, že jsem si ho přečetla.
Tentokrát to byl příběh prvního dílu z pohledu Travise. Čtení bylo příjemnější s pocitem, že jste věděli, jak to nakonec dopadne. Příjemnou tečkou byl epilog! No, určitě si přečtu i další díl.
"Vím, že si zasloužíš, aby tě někdo miloval už kvůli tomu, co děláš pro jiné. A taky vím, že jsem slušný muž, Saint. I já si zasloužím, aby mi někdo mou lásku oplatil. A jestliže toho nejsi schopná, pak je jen dobře, že to mezi námi končí. Já bych ti dal všechno, co mám."
Další krásně čtivý díl, tentokrát s hlavním aktérem Nashem. Jeho dětství nebylo jednoduché, ale ani jeho dospívání a nynější život není snadný. Se Saint se znají již ze střední školy a aniž by o tom věděl, jí v té době zničil. Jenže i když si to není schopna připustit, stále je do něj zamilovaná jako kdysi. Jenže on už není takový jaký býval. Dostane šanci jí to dokázat? Knížku určitě doporučuji a už se těším na další příběh, tentokrát o Rowdym a Salem.
Tento díl byl nejvíc emotivní. V předchozích dílech mě přišla Lisa jako bezstarostná, ve druhém díle pomáhala Gabovi, ale to, co se dočítáme v tomto díle, co se jí stalo... Byla neskutečně silná, že to nakonec dokázala, ale jen díky tomu, že si dokázala přiznat, že už se nemůže skrývat ani před svými přáteli, kteří jí se jí snažili pomoc.
Uzdravení vám dodá energii každý den, kdy byste nejradši nevylezli z postele, uzdraví je to, když se smějete místo toho, abyste plakali, uzdravení je to, když dokážete držet hlavu vzhůru, i když se vás démoni pokoušejí zlomit.
Ze všech knížek této autorky, co jsem četla, je tato asi nejslabší. Objevuje se zde přítomnost a minulost roku 1860 - 1861, ve které se zrodila láska, která byla zrazena. V současnosti: Jonah - právník, který toho hodně ztratil (svého bratra, svoji tvář, sám sebe), se už 8 let ukrývá před světem ve svém sídle za zdí, která dle legendy pláče. Clara - baletka, kterou vychoval otec, se srdcem na správném místě, kterou legenda o lásce Angeliny a Johna dovedla až ke zdi, za kterou se ukrýval Jonah. Do zdi vhodila své přání: Pomoz mi ti pomoct Angelino. A od této chvíle začíná jejich příběh, jak zde bylo párkrát napsáno - Kráska a zvíře :-).
Romantická knížka, která se ze začátku trošku vlekla, ale jakmile se dostali do Španělska, tak se to rozjelo. Aaronova láska a přesvědčovací metody, aby jí získal na svojí stranu - no kdo by takového chlapa nechtěl? Lina mi byla malinko nesympatická, ale čím si dříve prošla, tak se to dalo pochopit. No a jelikož je to romantická knížka, tak samozřejmě díky za takový konec.
"Chybíš mi." "Taky mi chybíš. Chybíš mi nekonečně."
Knížka má nádhernou obálku. Musím říci, že jsem při čtení musela mít stále po ruce kapesníčky, asi toho na mě bylo emočně moc. Přála bych Samovi a Julii, aby měli více času, když někdo takhle mladý odejde, prostě to není správné. Ale mít ještě možnost alespoň nějakého spojení... Jsem ráda, že jsem díky databázi knih na tuto knížku narazila a měla možnost si ji přečíst.
"To jsi ty," řeknu tiše. "Vždycky jsi to byl ty." "Ano". Šeptá to a pomalu zvedne ruku k mé tváři a prstem mi setře slzu, o níž ani nevím, že mi ukápla. "Ano."
Krásné, romantické čtení. Příběh Gracie a jejích vysněných princů. Na jedné straně Sir, se kterým si dopisuje, na straně druhé Sebastian. Kdo z nich ji nakonec získá, když oba už mají její srdce, nebo to bude úplně jinak? Romantickým dušičkám knížku můžu jen doporučit.
Když jsem vystoupila z busu, neměla jsem o tom ponětí. Ale tys mi ukázal, že můžeme žít šťastně až do smrti...
Těšila jsem se na tento díl, protože jsem chtěla vědět, jak to mezi Lincolnem, Whitney a jejich rodinami nakonec dopadne. Ale těch zvratů a odhalených tajemství bylo nějak moc, až to bylo dosti neuvěřitelné. Celou sérii mohu jen doporučit. Brala bych pokračování, které by vyprávělo o Asovi a Mac.
Otočila se a ovinula mu ruce kolem krku. "Možná mi to problesklo hlavou. Ale v tuhle chvíli jsem šťastná. Šťastná, že jsem tvoje a jenom tvoje," dodala, než mohl cokoli říct.
Další krásný díl, tentokrát hlavními aktéry byli Hunt a Lottie, ale nemusíte se bát, i další členové Phoenixu mají zde svoje místo. Lottie - snažila se ho chránit, proto ho od sebe stále odháněla. Jenže on ji chtěl a když něco chtěl, tak to dostal. I tady nebyla výjimka. Když se ocitli na scéně bratři Lottie, její minulost ji dostihla a odhalení minulosti by mohlo zničit Lottiinu budoucnost. Ale přátelé a nová rodina se neotočili zády, z čehož měla strach, ale jejich přátelství se o to víc prohloubilo.
Jako všechny díly, tak i tento se krásně četl. Vyjasněním minulosti Lottie teď dalo smysl tomu, proč se k Huntovi tak chovala. Jsem ráda, že to nakonec dopadlo tak, jak mělo. Určitě doporučuji přečíst celou sérii.
Je moje všechno. Tak prosté a přitom tak složité to je.
Třetí díl, který konečně odhalil temná tajemství, která nakonec zničila vztah. Podaří se ho ještě zachránit? Nedalo se od knížky odpoutat, protože jsem potřebovala vědět, jak to s nimi celé dopadne. A teď ještě zbývá kouknout Hudsonovi do hlavy.
Pokračování příběhu Hudsona a Alayny. Pár odhalených tajemství, která je málem dostala od sebe. Nekonečná záplava sexu. Výčitky, pocity strachu, ale i odhodlání ve víře v lepší budoucnost. A Celie, bože, tak to je ale mrcha. Každopádně se těším na další pokračování.
Romantická knížka s malinkou zápletkou a samozřejmě s tím správným koncem.
Lexie, když se dozvěděla strašnou minulost svého otce, chtěla ji odčinit. Tak moc se snažila, dávala tolik šancí, až to nakonec vzdala a odešla. Caine - dlouho mu trvalo, než se odvážil připustit, že ji miluje, protože měl stále pocit, že si ji nezaslouží. Samozřejmě zde nesměla chybět ta správná dohazovačka - Effie.
"Myslím, že na tuhle noc nikdy nezapomenu." Za vteřinu jsem už ležela na zádech. Caine se ke mně nakláněl a pronikavě mě pozoroval. "To rozhodne ne," přitakal zastřeně. "A ještě neskončila." Vykulila jsem oči. "Nevím, jestli zvládnu další kolo." Něžně mě políbil. "Nepřestanu, dokud nedostaneme jeden od druhého všechno, co si můžeme dát."
"Chci, abys byla součástí mého života." Můj pevný bod v chaosu.
Krásně napsaný příběh z hudebního světa. Julian, který už svojí kariéru má rozjetou, jenže v osobním životě má v srdci obrovskou díru. Riley, která se snaží prosadit, s nedostatkem financí je to však těžké. Jeden okamžik, duchapřítomnost a šance, která se nemůže promarnit, tím začíná nová šance v životě. Julian se musí hodně snažit, aby se dostal přes své životní zklamání a Riley bude muset hodně zkousnout. Oba jsem si zamilovala a přála jsem jim, aby se jejich obavy a strachy rozplynuly. Můžu jen doporučit, je to krásně oddechové čtení.
"Budeš mít po krk toho, jak moc tě miluju," varuju ji a odhrnu jí vlasy z ramen. "Úplně tě to znechutí." "To se vsadím." Usměje se na mě a znovu se mě pokusí políbit.
Musím říci, že první díl se mi líbil o kousek líp. Souhlasím však s tím, že dostat druhou šanci a nepromarnit ji, je hodně náročné, ale pokud člověk opravdu chce, může to dokázat. Proto jsem ráda, že všichni ve druhé šanci dospěli ke správnému rozhodnutí. Knížka byla čtivá stejně jako první díl, i když musím přiznat, že autorka to umí líp.
Selhal jsem. Čtete správně. Selhal jsem jako přítel. Jako že selhal. Udělal jsem obrovskou chybu. Zklamal jsem holku, kterou miluju, zklamal jsem sám sebe a zničil náš vztah.
Knihy této autorky se mi moc líbily, proto jsem zase pro jedné z nich sáhla. Je oddechová, romantická. Mac jsem si oblíbila, na to, že byla z bohaté rodiny, se tak vůbec nechovala. Cooper udělal obrovskou chybu, jejich vztah začal na základě lži, ke které se chtěl přiznat, ale bál se, bohužel pro něj, se však provalila. Bylo to hezké čtení, těším se na pokračování, které bude tentokrát o Evanovi.
"Všechno se mi to sesype, Tey. Je to domeček z karet, Kendra se všechno dozví a Scott mě bude nenávidět a PLTD nedostane sponzora a Sára mě nezaměstná a Scott mě rozhodně bude nenávidět."
Má první kniha od této autorky, ke které jsem se dostala díky komentářům zde v databázi knih. A musím říci, že se četla skvěle. Ač jsou Tess a Scott každý z jiné společenské vrstvy, neskutečně je to k sobě táhne. Začetla jsem se a najednou byl konec, a to jako vážně? Takže jsem ráda, že jsem si hned vypůjčila i druhý díl :-).
Propletla jsem si levou ruku s tátou. Cortado k nám přistoupil. Vzala jsem i jeho ruku a stejně tak propletu svoji pravou ruku s ním. "Jste moje rodina. Chci vás ve svém životě," políbila jsem ruku táty, pak ruku strýčka. "A stejně jako moje maminka, chci jít za hlasem svého srdce," pohlédla jsem k Lorenzovi.
Moc pěkný příběh z mafiánského prostředí. Začátek byl hodně volný, až tak v polovině se to začalo pořádně rozjíždět. Sophii jsem si oblíbila, její láska k bylinkám byla úžasná. K Lorenzovi a jeho lásce k ní, no asi nemám slov, takovou lásku by si přál snad každý. Cortado - prostě si šel za svým, už se těším na jeho příběh. Knížka byla čtivá, mohu jen doporučit.
"To ty moje kvarky," řekla Ursa. "Počkat," namítl, "já myslel, že jsme s těma kvarkama už skončili." "Jak tě to napadlo? Vždyť se kolem mě pořád dějou dobrý věci."
Moc se mi líbila obálka knihy a její název. Magický příběh, který byl vymyšlen Ursou, která se tímto chránila před špatnou událostí z minulosti. JO si zažila špatné chvíle, ale její kamarádka Tabby jí dodávala potřebnou sílu v těch situacích, kdy to nejvíc potřebovala. A pro Gabeho se takovou Tabby stala JO. V knížce nechyběla troška napětí ani romantika. Hezky se četla, prostě pěkná oddechovka.
Hezké romantické oddechové počteníčko. Jako i v prvním díle, tak i v tomto jsem se bavila vztahem Bradford X jídlo. Taky se mi moc líbily rodinné vztahy. Ale dost mi vadilo, jak bylo stále poukazováno na tloušťku Zoe. Jinak to bylo čtivé, nakonec dětí jako smetí a jídla stále nedostatek :-))).