Mayaotzin komentáře u knih
Na tuhle knížku jsem se těšila, to téma mělo takovej potenciál, ale bohužel naprosto nevyužitý.
90% knížky se snaží jen šokovat a v podstatě popisuje jatka a zpracování masa, je jedno, zda si tam představíte krávu nebo člověka, je to prostě pobuřující a strašné.
Dějová linka je hodně plochá, dala by se shrnout dvěmi větami. Marcos to s náma pěkně hraje.
Moje první kniha od Michaela Connellyho, mám nakoukaného serriálového Bosche i Hallera a kdyby udělali seriál o Reneé, tak by byl určitě taky super. Musím říct, že Connelly opravdu umí psát, moc se mi to líbilo a taky dokázalo překvapit rozuzlení. Brzo se pustím do dalšího dílu.
Tak tohle bylo super, téma veskrze originální. Část příběhu mi začla připomínat seriál Stoupenci zla. Závěr byl skvěle napjatý, určitě sáhnu po dalším díle.
Bylo to hodně čtivé, ALE pak to začalo být stále dokola a už to začínalo nudit a ten samotný závěr... to jako vážně?
Toto byla moje první kniha od této autorky a musím říct, že rozhodně nebyla poslední. Očekávala jsem něco úplně jiného a poklidné nudy, která se příjemně četla se nakonec vyklubal strhující příběh. Člověk si oblíbil jak Annu, tak i Morgan a krátké kapitoly nahrávaly tomu, že se člověk v obou časových liniích neztrácel. Závěr byl skvělý, ale přiznám se, že bych klidně snesla dalších 400 stran s podrobnostmi o životě A.D. a J.W. a tím co se dělo mezi 1940-2018 :-) klidně i příběh malého zrzka :-)
Tohle bylo tak milé :-) Líbilo se mi, že to bylo zaměřené spíš na tu druhou linku, než na tu předvídatelnou romantickou. Příjemná, pohodová oddechovka ke které si člověk dá horkou čokoládu a basler kirschenbrottorte :-)
Peter to umí i líp, ale i tak to bylo skvělé čtení a určitě se těším na pokračování se Strakou :-)
Wow, tohle bylo fakt skvělé! Svižně to fičelo od první stránky. Moc se těším na další knihy ze série. Isabella si rozhodně zaslouží pozornost čtenářů. Jděte do toho!
Já jsem přesně cílový čtenář, tohle bylo přesně podle mého gusta. Moc se mi to líbilo, nemohla jsem se odtrhnout. Doufám, že Kateřina brzo napíše něco dalšího, protože Asistenční jednorožec byl taky paráda.
v Anně jsem si udělala asi 6 záložek, to se mi teda často nestává. Jediné co jsem nepochopila byly pasáže o Lvu :-D ale 100% jednoznačně.
A ta obálka je taky parádní! Nechápu, jak může někoho odradit :)
Moje první A. Mornštajnová. No asi jsem měla přehnané očekávání. Neurazí, nenadchne. Brzo na Hotýlek asi zapomenu :)
děsila jsem se (po přečtení některýho komentáře níž), že mě čeká mnoho stran čtení o sexu, ale není tomu vůbec tak.
Je to velmi zajímavá knížka. Na jednu stranu je děsně nudná a na druhou se od ní prostě nějak nedá odtrhnout. Ač je útlá, tak mám pocit, že jsem přečetla snad tisíc stran, tolik příběhu a tolik procházek.... je zvláštní, vůbec nevím co si o ní myslet, tak rozporuplnou knížku jsem snad ještě nečetla. Dávám 4*
Peter May vás prostě umí přenést na místo, ať už se jedná o krajinu nebo o špinavý, pochmurný byt. Přes stránky ho dokonce dokážete cítit.
Půl hvězdičky bych dala dolů za předvídatelnost, od půlky je vám v podstatě jasné o koho jde. Každopádně to bylo super.
Chmm, holt asi nebudu cílovka, je mi líto. Těch posledních 20% jsem se musela vyloženě nutit to dočíst. A to se mi snad ještě nestalo, abych mela ve finále chutě přeskakovat. "Námi to končí" bylo rozhodně lepší :)
Pokud máte rádi naprosto předvídatelné slaďárny, kde vás nepřekvapí vůbec nic, tak se vám to asi bude líbit.
To bylo hodně zvláštní a rozuzlení bylo opravdu zajímavé, pěkně si se mnou autor pohrál.
Třetí a zatím nejlepší "enzovka". Ale teda ten Bright byl snad všude, byl to skoro superhrdina :-D
Zpracování audioknihy opravdu vynikající. Kniha jako taková není úplně můj šálek čaje.
Nějak nevím jak hodnotit. bylo to hodně čtivé, za chvíli to má člověk přečtené, ale spousta věci mi tam vadila. Bylo to celé takové hodně těžko uvěřitelné. Vůbec nechápu, proč by měl pro svý plány potřebovat Millie. A hlavně by to chtělo ještě jednu kapitolu.... co bylo dál?
Tohle bylo výborné. Plné zajímavostí o víně, skoro jsem se nemohla odtrhnout. A celá tahle rodinka je mi prostě sympatická. A Straka v kiltu? Tak to byla pecka :-))))
Jéjda, to bylo tak strašně přehnané a překombinované.
Jako tradičně předvídatelné, člověk od začátku ví, jak to skončí. Ale teda poslední třetina byla tak mooc, že to bylo už utrpení číst, až mě od koulení bolí oči :-D
Má třetí kniha od Colleen, tak už mám představu, co mne čeká, ale tahle byla jednoznačně nejhorší. Dneska je to za tři s odřenýma ušima, Colleen :-)