Medasek komentáře u knih
Moje první kniha roku 2022. Musím se přiznat, že mě to bavilo víc než jsem čekala. Kniha byla vtipná i napínavá. Vůbec se sice nepodobá filmu, ale i tak je to úžasný a originální příběh.
Taková pohodová knížka na deštivé odpoledne, když prostě chcete jenom vypnout a užívat si nenáročný romantický příběh.
Byla to nádhera. Děj ubíhal neskutečně rychle a já se nemohla od knihy odtrhnout. Spousta známých postav se zde znovu objevila a já mohla dál prožívat jejich příběhy. Mrzí mě, že už je konec.
Kniha se mi líbila, skvěla popsala problémy slavných lidí, lidí jiného původu a LGBT komunitu.
Co se mi však moc nelíbilo byla ta politika. Vím, že ta měla velkou roli v příběhu, ale vůbec mě nebavila a ani moc mi tam nesedla.
!!!Fanoušci série, tenhle komentář raději nečtěte.!!!
Tahle kniha byla snad nejhorší z celé série. Kdybych ji nedostala k Vánocům, asi bych si ji ani nepřečetla. Ale po Božím Hrobě, který mi přišel ve směs jako průměrná kniha, jsem se nakonec pustila i do tohoto dílu.
Neměla jsem kdoví jaká očekávání, ale bylo to mnohem horší než jsem si představovala. Některá přirovnání v knize vůbec nedávala smysl. Autor opakoval některé věci pomalu desetkrát. Postavy byly bez života.
Upřímně už mě v knihách začíná štvát oživování postav. Jednou umřou, tak by měli zůstat mrtví. Hlavní hrdinka mi přišla jakoby měla rozdvojenou osobnost. No prostě hrůza.
Upřímně nechápu, co lidi na této sérii vidí. Je v podstatě o ničem. Spousta sprosťáren a sexu. Obyčejně mi to v knihách nevadí, ale tady mi přišlo, že příběh je postavený jenom na tom.
Jednu hvězdu dávám za Zatmění a Adonaie.
Byla to krásná kniha. Ale ten překlad, to bylo zlo. Po zemi příběhů, jsem měla asi od knihy příliš vysoká očekávání, který kniha tak úplně nenaplnila. Čekala jsem asi trochu víc akce, obzvlášť od závěrečné bitvy.
Wow. Tahle kniha byla neuvěřitelná. Autorovi se rozhodně nedá upřít čtivost.
Ze začátku jsem měla strach, že mě kniha nebude bavit. Ale tohle byla super jízda.
Pravda v dějové lince sice není moc logiky, ale postavy jsou neuvěřitelně reálné.
Jedimé co mi zkazilo dojem z knihy byl konec. Vůbec jsem nic takového nečekala. A i slzička ukápla.
Jinak knihu celkově hodnotím na 4,5*.
PS: Měl by si to přečíst každý člověk co řeší problémy, o kterých si myslí, že by je okolní svět nepochopil.
Určitě patří mezi české unikáty, ale jak už jsem jinde psala poezie pro mě hold není.
Tuhle pohádku prostě miluju. Mohla bych jí číst pořád a pořád dokola a nikdy se mi neomrzí.
Kniha předčila má očekávání. Rozhodně mnohem lepší než Griša. Konec mě překvapil. Něco takového jsem nečekala. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.
Jeden z nejzajímavějších příběhů o lásce, co jsem, kdy četla.
Zajímavý příběh o nejslavnějším kouzelíku naší doby.
Mnohem lepší než první díl. Tamlin se tu chová jako úplný vůl bez mozku. Feyre se podlemě k Rhysandovi hodí mnohem víc než k Tamlinovy.
Kniha se mi líbila. Už od mala jsem byla blázen do dinosaurů.
Určitě nejlepší díl. V knize už není tolik popisu okolí. Je tam mnohem více akce. Bavilo mě číst o tom jak celá rodina drží při sobě a bojuje proti společnému nepříteli.