megamysl1901 komentáře u knih
První setkání s autorem a paráda. Baví mě knihy od Lincolna Childa a ani Douglas Preston nezklamal. Těším se i na jejich společné knihy. 100% doporučuji pro milovníky záhad a tajemství. Hodnotím 5*.
První setkání s autorkou a naprostá paráda. Napětí až do samého konce. Kniha se řadí mezi mé nejoblíbenější a určitě si přečtu i další. 100% doporučuji. Hodnotím 5*.
Naprosto skvělá kniha. Řadí se mezi mé nejoblíbenější. Moc se mi líbí originální příběh. S tímto tématem jsem se ještě v žádné knize nesetkala. 100% doporučuji a hodnotím 5*.
Naprosto úžasné. Duchařské, děsivé a napínavé. Hodně se mi líbí autorčin styl psaní. Kniha má krátké kapitoly, takže se čte sama. Vřele doporučuji a hodnotím 5*.
Moje první zkušenost s autorem a naprostá paráda. Jeho styl psaní se mi moc líbí. Napínavé a zároveň děsivé. Určitě si přečtu i další jeho knihy. 100% doporučuji a hodnotím 5*.
Další super knížka. Napínavá a místy i strašidelná. Popisy útoků šelmy až brutální, za to velice povedené. Na 100% doporučuji. Hodnotím 5*.
Moje první kniha od autorky a za mě super. Příběh byl zajímavý a napínavý. Nevidím nic špatného na tom, když se autoři inspirují jinými. Určitě si přečtu také Kříďáka a Ti druzí. Doporučuji. Hodnotím 5*.
Kniha mě velice překvapila. Romantiku moc nemusím ale tady byla příjemně zasazena do napínavého příběhu. Četla se sama. Doporučuji všem a hodnotím 5*.
Super knížka. Byla děsivá a plná napětí. Před spaním jsem ji radši nečetla, jinak bych se bála usnout. Doporučuji všem, kteří mají rádi duchařské příběhy a rádi se bojí. Hodnotím 5*.
Parádní. Můj nejoblíbenější autor. Doporučuji všem, kteří mají rádi záhady a tajemství. Hodnotím 5*.
Parádní detektivka od začátku až do konce. Nedokázala jsem se odtrhnout. 100% doporučuji. Hodnotím 5*.
Kniha se četla velice dobře. Velmi zajímavé příběhy (proroctví). Doporučuji. Hodnotím 5*.
Toto je má první zkušenost s autorem a naprostá spokojenost. Moc se těším na ostatní díly série. Těm, kteří mají rádi záhady, určitě doporučuji. Hodnotím 5*.
Nejlepší kniha, kterou jsem kdy četla. Super psychologický román. Od příběhu jsem se nedokázala odtrhnout a konec byl naprosto parádní. Určitě doporučuji. Hodnotím 5*.