megamysl1901 komentáře u knih
Další super kniha. Nechybělo napětí ani nečekané zvraty. Nemohla jsem knihu odložit, konec byl šokující a zároveň vše dobře vysvětlil. 5* a rozhodně si přečtu i další knihy od autorky.
Nejoblíbenější autor. Další parádní kniha, není co vytknout. 5*
Co říct. Shari Lapena to prostě umí. 4. kniha přečtena a stále vynikající. Mohu jen doporučit, 5*.
Kniha byla zajímavá, velmi čtivá a napínavá. Věc, kterou Charlie udělala, nebyla tak dramatická jak jsem čekala ale příběh mi to nezkazilo. Určitě doporučuji a dávám 5*.
Kniha byla napínavá, bylo tam několik zvratů a byla velice čtivá. I přesto dávám čtyři hvězdy, jelikož konec, nechci říct, že nepřekvapil ale nebylo to takové to šokující odhalení, jak to vše doopravdy bylo. Ale i tak knihu doporučuji. 4*
Napínavé a čtivé, bohužel na mě to bylo moc překombinované a konec byl trochu nedotažený. I přesto stojí za přečtení. Dávám 3*
Tak ani poslední díl nezklamal. Vše bylo vysvětleno a líbí se mi, že nekončí příběh šťastně jako u jiných knih. Celou sérii hodnotím 5* a řadí se mezi mé TOP knihy/série.
I druhý díl byl parádní. Pomalu se řadí mezi mé TOP série. Velice doporučuji. 5*.
Na tuto sérii jsem se velmi těšila, koupila jsem hned všechny tři díly. První díl byl fantastický a už se vrhám na druhý. Nálepka "jen pro silné povahy" nelže. Navíc jsem zatím u žádné knihy neviděla, že by obálka nesloužila jen pro zaujmutí čtenářů. Neprozradím více, jelikož by to byl spoiler. Za mě 5*.
Velmi čtivé a zajímavé. Sice nepatří mezi TOP thrillery ale určitě stojí za přečtení.
Překvapuje mne nízké hodnocení. Kniha byla velice čtivá, napínavá a plná tajemství. Doporučuji. 5*
Super kniha. Od autorky si určitě přečtu i ostatní knihy. Doporučuji. 5*.
Na začátek chci říct, že se nejedná o duchařinu, ikdyž to tak v anotaci zní. Jedná se o mysteriózní thriller. Toto mě upřímně na začátku zklamalo, když jsem to zjistila ale poté mě kniha pohltila a žádné duchy jsem nepotřebovala. Kniha je velice čtivá, napínavá, plná zvratů a má originální příběh a opravdu děsivý. Přečetla jsem ji za 2 dny a zařadila se mezi mé TOP. Není to pro slabší povahy. Doporučuji a dávám 5*.
Skvělá detektivka. Líbilo se mi nezvyklé prostředí. Snad co nejdříve vyjde další případ. Určitě doporučuji. 5*.
Super kniha, jen ten konec mě zklamal, čekala jsem ho jiný. 4*
Opět nezklamala. Parádní čtení. Doporučuji a hodnotím 5*.
Paráda. Krátké kapitoly, napínavé a plné zvratů. Doporučuji a hodnotím 5*.
Naprosto parádní. Určitě se vrhnu i na další autorovy knihy. Příběh byl napínavý, plný zvratů a překvapení. Doporučuji a hodnotím 5*.