Megii komentáře u knih
Tato kniha se mi moc líbila jako ostatně všechny, kde vystupuje Čtyřka kamarádů.
Musím říct, že když jsem přečetla všechny díly Klubu záhad, tak se mi trochu motají dohromady. Tahle knížka ale byla pěkná a napínavá, místy až děsivá, ale o to přece jde, ne?? :))
Tahle knížka se mi moc líbila. Je to lehčí detektivka i pro děti a nechybí jí napětí. Všem vřele doporučuji.
Z celé série Klubu záhad jsem Noc oživlých mumií přečetla jako úplně první. Já ji řadím mezi zdařilejší knihy série.
Souhlasím s Eliškou. Tuhle sérii bych zařadila spíš do dívčí literatury a rozhodně bych ji nedoporučila klukovi. Mě se moc líbila a všechny díly jsem přečetla jedním dechem.
Ráda bych se zeptala těch, co tuto knihu četli, jestli je pro patnáctiletou holku??? Děkuji za odpověď
Mám Stephenie Meyer ráda i její knížky, ale Nový měsíc se mi líbí pouze na začátku a na konci, kdy v knize vystupuje i Edward. Prostřední část nestojí podle mě za nic, protože tam je Jacob, kterého nesnáším!!!! Nenávidím ho. Jinak Stephenie má ůžasné knihy, ke kterým se stále vracím.
Neuvěřitelné... to je dokonalé slovo, které vystihuje mé pocity po přečtení této knihy. Přečteno jedním dechem ve dvou dnech. Knížka mě strhla a já se od ní nemohla odpoutat. Nellin život mě ohromně zaujal a je skvělým příkladem toho, jak se někdo z prachu a ze špinavé ulice dokáže dostat až do královského paláce.
Dokonalé, úžasné, báječné :D Nenapadají mě další slova, kterými by se dala vystihnout tato kniha. No a protože jsem právě napsala dlouhý odstavec k této knížce a bráchův "skvělý" počítač právě kiksnul a vůbec nic mi neuložil, odmítám to psát znova, tak jen už napíšu ten spoiler. A jestli kiksne i tentokrát, tak jsem už nenapíšu ani řádečku :D Joo je mi líto knížečko, stížnosti prosím pouze k počítači.
SPOILER: Bylo pro mě naprostým šokem, když Henry zjistil, že Elizabeth není mrtvá. Takové zakončení by mě nenapadlo ani v nejdivočejších snech. Velmi mě dojalo, jak se nakonec Henry usmířil s matkou i se sestrou. :D
Knížka se mi líbila a jako každá předchozí :D. Smutný konec a čekala bych další pokračování, protože takhle to ukončit mi nepřijde vhodné. Ale samozřejmě nejsem autorka, a pokud má Pascal (evidentně :D) jiný názor budu ho akceptovat.
Tak... bajkám nemám absolutně nic vytknout. Lépe jsem porozuměla relikviím smrti a konečně jsem se dozvěděla celý příběh jejich vzniku. A podle mě Brumbálovy komentáře knihu oživily a ukázaly, jak se na to dívá on, což bylo velmi zajímavé. 5 hvězdiček je podle mě málo.
Wow.... jsem nedočkavá a napjatě čekám na další díly, protože ty prostě musí být. :) Opět platí má slova u předchozího dílu.
Tak... mám za sebou předposlední díl a nemůžu se dočkat, jak to dopadne. Gabrielle Lord píše neskutečně, vůbec se nedá odhadnout, co bude pokračovat. Jsem moc zvědavá, co je ta Singularita rodu Ormondů. I když nějako představu mám díky rodokmenu rodiny Ormondů, jsem si jistá, že autorka zcela předčí mé očekávání a stane se určitě spousta věcí, které by mě ani ve snu nenapadly. :D
Horory v téhle knížce se mi docela líbily. Jen ten první ne. Jinak Anthonyho Horowitze považuji za velmi dobrého spisovatele. Knihy jako Stormbreaker, Škorpion atd. neměly chybu.
Nemohla bych být v Gaině kůži. Mít mrtvou matku a otce bůh ví kde na nějakých misích. Vůbec nevím, jak to všechno dopadne a jak to bude pokračovat, ale hrozně se těším až budu číst další díly.
Originální nápad, velmi napínavé situace.... Dobrý konec :) Moc se mi tahle knížka líbila. Podle mě má odlišný ráz než ostatní fantasy knihy jako je např. Harry Potter.
Dvorem se rozléhá volání o pomoc. :) Lehké a snadné hádanky pro děti. Hlavně se mi líbí ilustrace, které dělal sám autor.
Konečně mamka dětí lásky 1, 2 a 3 je doma :). Ráda bych, aby tam zůstala dlouho :D.
Zase skvělá knížka, jak taky jinak, že??? Karen píše úžasně.
Chudák Sandie... moc dobře vím, jak jí je a být Alicí, tak se jí snažím pochopit.
Néé asi :D. Ale podle mě je nejlepší Dóóóst dóóóbrá ségra a šoky. Tuhle knížku jsem četla první ze všech ostatních dílů a dokonce jsem ji jeden čas měla dvakrát, než jsem ji darovala kamarádce :).