Meivis komentáře u knih
Já zase historii jako obor tolik neprožívám, takže tady nebudu hloubat nad tím co bylo v knize špatně a co dobře. Pád Titánů mě ale bavil opravdu hodně a hned jsem utíkala do knihkupectví pro druhý díl. Má to spád a líbí se mi rozvržení knihy. Stejný děj z pohedu různých postav jejichž osudy se propojují. Jedním slovem super.
Posloucháno jako audiokniha. Doporučuji. Moc hezky nahrané.
Na začátku mi přišlo že se kniha čte dost těžce. Bylo tam hodně nic neříkajích informací a hodně postav. Pouze linie s Azothem byla čtivá. Ale tak do 50 stran se vše začalo vysvětlovat a pak už se to četlo jedním dechem.
Druhý díl nezklamal, vysvětlil spoustu záhad z prvního dílu, ale nastínil další. Líbí se mi promyšlené postavy kterých se postupně dozvídáme hodně věcí z jejich minulosti. Také se mi líbí že hrdinové nejsou vlastně ani moc hrdinové jako spíš takoví obyčejní lidé.
Moc zajímavá myšlenka. Myslím že ikdyž je příběh pouze SciFi, tak hezky reflektuje problémy našeho světa. Příběh je napínavý a hned jsem sáhla po druhém dílu.
POZOR SPOILERY!!!!
Mě se líbila o něco méně než první díl. Jsem zvědavá jaké postavy se objeví v třetím díle, protože v tomto díle spoustu mích oblíbených postav spolklo šero.
Jinak zápletka opět nezklamala, ale autorovi filosofické úvahy už mě tolik nebavily jako v prvním dílu.
Přečteno jedním dechem. Má to spád, zajímavou myšlenku a člověka to donutí trochu hloubat na filosofickými otázkami, ale zase jen tak trošku, nevtíravě.