Merlin_CZ komentáře u knih
Přiznám se, že první díl byl lepší, ale tenhle mě bavil také. dobře napsané, svižné a napínavé. To že je to řekněme, hůře uvěřitelné... to už je věc jiná :)
oproti předchozím dvěma dílům trilogie mi to přišlo poněkud slabší, jakoby tam něco chybělo.
Rozhodně to stojí za přečtení.
Serii s Martinem Servazem mam opravdu rad, tohle me bavilo take, ale uz ne tolik, prislo mi to ponekud slabsi.
nicmene fajn cteni na dlouhe vecery :D
takova jednoducha "ruzova" knihovna, cist se to dalo, parkrat se clovek i pobavil ... proc ne :)
soubor krátkých povídek o Jacku Reacherovi, pro mě pěkné zakončení celé serie.
další fajn díl, dobře se to četlo (i když díly od Franty mi přijdou malinko lepší).
taková blbina, která se hodí když se člověk nudí.
Nápad to nebyl úplně špatný, ale prostě se nedotáhl. Je to takové povrchní, pokusy o humor relativně slabé.
Ale jako taková rychlovka když člověk nemá do čeho píchnout tak se to dá.
nebylo to špatné, ale na můj vkus až příliš mnoho oslavování svobody a osobních úvah. Každopádně to stojí za přečtení.
Tak tohle opravdu stálo za to, je vidět, že autor ví o čem píše. Příběh plyne rychle, bez hluchých míst. Opravdu jsem se bavil a těším se na další díl.
Vyborný díl :) tak nějak jedu všechny díly po sobě, pomalu se blížíme do virginie ale nebyl by to Jack Reacher kdyby ho něco nezdrželo :) tentokrát samí agenti v utajení, konspirace atd atd :)
Tento díl se odehrává před prvním (jatka) a dozvíme se proč vlastně Jack Reacher odešel z armády.
Nebudu spoilerovat, nicméně to bylo jako všechny díly zábavné, bavilo, napínavé a bez nudných míst....(teda trošičku ty popisy silnic pořád dokola, ale to už k této serii tak nějak patří....)
Tenhle díl byl malinečko slabší a takový trošku utahaný, Rechaer vlastně pořád jen chodí/jezdí mezi dvěma městy a řeší to, že mu nedali kafe.....
No když naposledy obvinili vojáka z potulky, tak John Rambo s kulometem m60 všem vysvětlil, že to nemají dělat .... člověk by řekl, že si to lidi zapamatují .... a oni ne :D
každopádně hlavní záporák byl takový trošku odbytý, ale zas nemůže být každý díl úplně stejný. Nicméně čte se to opravdu dobře, měl jsem to asi za den a půl přečtené a bavil jsem se. A to je to hlavní :)
Určitě jedna z nejlepších ze serie co jsem zatím četl (jedu popořadě). Spousta akce, tajností a vyšetřování a konečně zase Neaglyová :)
Další díl Jacka Reachera, tenhle jsem viděl zfilmovaný a i když mi tam Tom Cruis moc neseděl, tak to nebyl špatný film. Knížka je o dost lepší (což ostatně skoro vždy) takže za mě je to fajn díl. Dobře napsané, bavilo mě to.
Další fajn čtení s Jackem Reacherem. Tentokrát spolupracuje s tajnou službou a chrání viceprezidenta ;)
Parádní brutální nářez :D Hysterická vánočka included :D
první kniha od autora, na kterou jsem narazil a bavilo mě to fakt hodně, místy až moc krve, mozků a střev, nicméně, jako oddechovka na víkend je to ideální :)