Merlin_CZ Merlin_CZ komentáře u knih

Kalibánova válka Kalibánova válka James S. A. Corey

Serie Expanse je výborná, přečteno po shlédnutí seriálu a nějak jsem se do toho zažral :D

Leviatan se probouzí Leviatan se probouzí James S. A. Corey

Světová válka Z Světová válka Z Max Brooks

přišlo mi to strašně zmatené.

10.03.2025 1 z 5

Sestry Sestry Bernard Minier

Noc Noc Bernard Minier

Tma Tma Bernard Minier

Kruh Kruh Bernard Minier

Mráz Mráz Bernard Minier

Na okraji propasti Na okraji propasti Bernard Minier

skvěle napsáno, doporučuji :)

Ty vyber, kdo přežije Ty vyber, kdo přežije Stephan R. Meier

přečteno tak trošku na sílu....

10.03.2025 1 z 5

Zaklínač: Věčný oheň Zaklínač: Věčný oheň Andrzej Sapkowski

Geralt je prostě klasika, která mě baví neskutečně... nádherně propracovaný svět, temný zasmušilý hrdina co vlastně hrdina být vůbec nechce, nádherná čarodějka a osel s harfou :D

Paní jezera Paní jezera Andrzej Sapkowski

Věž vlaštovky Věž vlaštovky Andrzej Sapkowski

Křest ohněm Křest ohněm Andrzej Sapkowski

Čas opovržení Čas opovržení Andrzej Sapkowski

Krev elfů Krev elfů Andrzej Sapkowski

Meč osudu Meč osudu Andrzej Sapkowski

Poslední přání Poslední přání Andrzej Sapkowski

My jsme legie My jsme legie Dennis E. Taylor

uch... nebylo to špatné, jen poněkud roztahané a ke konci skoro zmatené.

Nevinný klient Nevinný klient Scott Pratt

napínavé a skvělé, doporučuji !