Merlin_CZ komentáře u knih
nostalgie a klasika :D jak film, tak knížka (i když knížka mi přišla o fous lepší)
takové strašně utahané, zdlouhavé a místy i nudné :'( tak nějak jsem od "výbušného románu" čekal něco víc.
kdysi dávno jsem viděl film, tak jsem byl zvědavý na knihu ... nebylo to úplně špatné, jen film by o dost lepší.
připomíná mi to jeden film jen si nevybavím název :)
každopádně se to četlo dobře, děj odsýpal, pro příznivce IT doporučuji.
výborné, čtivé a hlavně super prostředí. doporučuji.
zajímavě napsáno a docela dost mě to bavilo. :)
takový lehčí Dan Brown.
výborně napsáno, dobře se to čte, zápletka i děj jsou takové malinko nenáročné, žádné složitosti, ale fajn :)
film mám rád, tak jsem po letech znovu sáhl po knížce, čte se to dobře, příběh všichni znají, ale i tak fajn čtení.
taková klasika prostě. nenadchne ani neurazí :) holt kopie filmu :)
Koukám, že Steve Berry začíná být můj nový oblíbený autor :) Je to hodně podobné např. Brownovi, ale čte se to dobře a zrovna rasputin mě bavil hodně :)
Mám z toho takové rozporuplné pocity. na jednu stranu mě to docela bavilo, na druhou tam bylo hodně věcí co se dalo napsat lépe a kolikrát i jednodušeji ....
nicméně jako čtení na dovolenou to bylo fajn.
měl jsem při čtení takové rozporuplné pocity, spíš mi to přišlo jak další pseudonym Kinga (jak už tu zaznělo).
Nebylo to špatné, je možná maličko zmatené ...
nicméně dočteno jedním dechem :)
přečteno jedním dechem :) v podstatě stejné jako film, ale bavilo mě obojí :)
dočteno, ale skoro na sílu. není to špatný nápad, ale opravdu hodně zdlouhavé než se něco stane.
jako odreagování na dlouhé tmavé večery pro někoho kdo v mládí hrál dooma na 386 je to fajn :)
super blbina :) člověk to vidí jako by byl fakt ve hře :)
nic složitého, prostě na odreagování :)