Merynkaw komentáře u knih
Poprvé jsem se dočetla jak vlastně člověka a jeho okolí nemoc Alzheimer. Je to kniha o lásce manželské, mateřské, partnerské...závěr se mi zdál možná trochu moc přeslazený, nicméně kniha je velmi čtivá a zajímavá. Doporučuji
Jak jsem knihu začala číst s rozporuplnými pocity, tak jsem s nimi i skončila. Kniha se četla dobře, příběh je detailně popsán. Jen paní spisovatelka ví, jak to doopravdy bylo. Ve mě to nechalo bohužel ... nic...
V prví půlce knihy jsem si říkala, proč má zde takové vysoké procento hodnocení a proč vlastně tu knihu čtu. Druhá půlka byla zajímavější, ale drsná..neuvěřitelné, že se takový člověk jako Lang, podstatě chytrý člověk, ale bez vlastního názoru dostane k takové moci.. dopadne to tak to dopadlo..
Knihu jsem si koupila s tím, že se z ní dozvím zajímavé rady, jak zvládat rychlý běh života s dětmi. Bohužel tato kniha je spíše recenzí na Vladaře a popisem života paní spisovatelky. Jedno pozitivum to má a to, že koupí jsem přispěla na spisovatelčinu výplatu.
Myslela jsem, že knihu nedočtu, nakonec mi to nedalo a přečetla jsem si. V závěru knihy jsem si říkala, že "na každého jednou dojde", bohužel z toho vyšla "hrdinka" nakonec dobře a ve svůj prospěch... :-(
Přečetla jsem knihu jedným dechem. Tesim se na pokracovani. Libilo se mi i jak byla napsana.
Chvilku jsem se ocitla zpátky v roli puberťačky a co se týká vztahu, chtěla bych být aspoň jednou zase na jejím místě:-) Moc hezká kniha a přečtena za 2 dny..
Od knihy jsem se nemohla odtrhnout. Velmi krásně napsaná kniha o které se přemýšlí i po přečtení poslední stránky.
Trošku mě v knize štvalo to, jak ti lidé všechno tušili a měli neuvěřitelně přesné intuice na vše. Ke konci knihy už jsem si přála, abych byla u konce a ti dva se sešli. Po zavření knihy jsem si neodnášela bohužel žádný zážitek. Kniha 1-2 byla lepší.
Nic jsem od knihy nečekala a tak mě mile překvapila. Bála jsem se náboženské tématiky, ale žádný extra fanatismus tam nebyl. Příběh mě bavil.
Kniha ke které se budu určitě vracet. Bohužel podrobnější vysvětlení či příklady budu muset hledat jinde.
Začátek takový zvláštní, ale nakonec to začalo vše dávat smysl a příběh mě bavil. Ikdyž jsem tušila, jak to dopadne, nevadilo mi to.
Toto byl divný příběh. Ve stejné rovině se řeší soukromé životy a vraždy v horách. Chyběl mi zde nějaký "drive".
První čtvrtina knihy byl duševní očistec, směs příběhů, které nedávali smysl a vydržela jsem u knihy, jen kvůli tomu, že má docela dobrou recenzi, říkala jsem si, že někde se to musí zlomit a zlomilo... v další části knihy už ty příběhy začaly do sebe zapadat a druhá půlka knihy se četla sama, protože příběh dostal spád a byl velmi napínavý.
Knihu jsem četla moc dlouho a proto mi i ten děj přišel takový bez chuti a závěr se dal tušit, což je škoda.
Precetla jsem za jednoho destiveho dne. Kniha se mi libila.
Stejně je zajímavé, že o úplně obyčejném životě se dá napsat celá kniha a ještě jí chci dočíst. Není to napínavé, ale poutavé. Za mě všechny hvězdičky.