Merynkaw Merynkaw komentáře u knih

Kniha vzpomínek Kniha vzpomínek Rowan Coleman

Poprvé jsem se dočetla jak vlastně člověka a jeho okolí nemoc Alzheimer. Je to kniha o lásce manželské, mateřské, partnerské...závěr se mi zdál možná trochu moc přeslazený, nicméně kniha je velmi čtivá a zajímavá. Doporučuji

19.12.2015 5 z 5

Poselství od protinožců Poselství od protinožců Marlo Morgan

Jak jsem knihu začala číst s rozporuplnými pocity, tak jsem s nimi i skončila. Kniha se četla dobře, příběh je detailně popsán. Jen paní spisovatelka ví, jak to doopravdy bylo. Ve mě to nechalo bohužel ... nic...

15.12.2015 3 z 5

Smrt je mým řemeslem Smrt je mým řemeslem Robert Merle

V prví půlce knihy jsem si říkala, proč má zde takové vysoké procento hodnocení a proč vlastně tu knihu čtu. Druhá půlka byla zajímavější, ale drsná..neuvěřitelné, že se takový člověk jako Lang, podstatě chytrý člověk, ale bez vlastního názoru dostane k takové moci.. dopadne to tak to dopadlo..

31.05.2015 3 z 5

Machiavelli pro mámy Machiavelli pro mámy Suzanne Evans

Knihu jsem si koupila s tím, že se z ní dozvím zajímavé rady, jak zvládat rychlý běh života s dětmi. Bohužel tato kniha je spíše recenzí na Vladaře a popisem života paní spisovatelky. Jedno pozitivum to má a to, že koupí jsem přispěla na spisovatelčinu výplatu.

02.11.2014 2 z 5

Tampa Tampa Alissa Nutting

Myslela jsem, že knihu nedočtu, nakonec mi to nedalo a přečetla jsem si. V závěru knihy jsem si říkala, že "na každého jednou dojde", bohužel z toho vyšla "hrdinka" nakonec dobře a ve svůj prospěch... :-(

10.08.2014 2 z 5

Vraní dívka Vraní dívka Erik Axl Sund

Přečetla jsem knihu jedným dechem. Tesim se na pokracovani. Libilo se mi i jak byla napsana.

07.05.2014 5 z 5

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Chvilku jsem se ocitla zpátky v roli puberťačky a co se týká vztahu, chtěla bych být aspoň jednou zase na jejím místě:-) Moc hezká kniha a přečtena za 2 dny..

17.03.2014 5 z 5

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Od knihy jsem se nemohla odtrhnout. Velmi krásně napsaná kniha o které se přemýšlí i po přečtení poslední stránky.

03.02.2014 5 z 5

1Q84: Kniha 3 1Q84: Kniha 3 Haruki Murakami

Trošku mě v knize štvalo to, jak ti lidé všechno tušili a měli neuvěřitelně přesné intuice na vše. Ke konci knihy už jsem si přála, abych byla u konce a ti dva se sešli. Po zavření knihy jsem si neodnášela bohužel žádný zážitek. Kniha 1-2 byla lepší.

03.02.2014 3 z 5

Půlnoc je nejtemnější hodina Půlnoc je nejtemnější hodina Ashley Winstead

Nic jsem od knihy nečekala a tak mě mile překvapila. Bála jsem se náboženské tématiky, ale žádný extra fanatismus tam nebyl. Příběh mě bavil.

09.01.2025 4.5 z 5

Konejšivé signály – Na jedné vlně s vaším psem Konejšivé signály – Na jedné vlně s vaším psem Turid Rugaas

Kniha ke které se budu určitě vracet. Bohužel podrobnější vysvětlení či příklady budu muset hledat jinde.

05.11.2024 4 z 5

Mona Mona Dan Torsten Sehlberg

Začátek takový zvláštní, ale nakonec to začalo vše dávat smysl a příběh mě bavil. Ikdyž jsem tušila, jak to dopadne, nevadilo mi to.

18.09.2024 5 z 5

Hrob v horách Hrob v horách Hans Rosenfeldt (p)

Toto byl divný příběh. Ve stejné rovině se řeší soukromé životy a vraždy v horách. Chyběl mi zde nějaký "drive".

18.05.2024 2 z 5

Číhání Číhání Eric Rickstad

Rychlá oddychová detektivka. Četla se snadno a rychle.

12.02.2024 4 z 5

BARF - Krmení psa přirozenou stravou BARF - Krmení psa přirozenou stravou Kateřina Novosádová

Dobře napsané, hodně mi pomohla

22.01.2024 5 z 5

Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

První čtvrtina knihy byl duševní očistec, směs příběhů, které nedávali smysl a vydržela jsem u knihy, jen kvůli tomu, že má docela dobrou recenzi, říkala jsem si, že někde se to musí zlomit a zlomilo... v další části knihy už ty příběhy začaly do sebe zapadat a druhá půlka knihy se četla sama, protože příběh dostal spád a byl velmi napínavý.

22.12.2021 4 z 5

Ztracený slib Ztracený slib Kate Morton

Knihu jsem četla moc dlouho a proto mi i ten děj přišel takový bez chuti a závěr se dal tušit, což je škoda.

25.08.2020 2 z 5

Málo času na život Málo času na život Camille Pagán

Nudná kniha sobecké mladé ženy.

24.10.2019

Chlapec v kufru Chlapec v kufru Lene Kaaberbøl

Precetla jsem za jednoho destiveho dne. Kniha se mi libila.

07.08.2019 5 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Stejně je zajímavé, že o úplně obyčejném životě se dá napsat celá kniha a ještě jí chci dočíst. Není to napínavé, ale poutavé. Za mě všechny hvězdičky.

23.01.2019 5 z 5