Merynkaw komentáře u knih
Takový slaďák, který mi ale zrovna sedl do toho, co se kolem mně děje.
Knihu jsem četla s dětmi, dětem se líbila. Já jen nechápu jak někdo je schopen vydat knihu v které jsou skoro na každé 7 stránce chyby!!! To mě dost rozčilovalo.
Je neuvěřitelné, jak děti dokážou být silný. Moc pěkná kniha.
Fakt zajímavě psaná kniha, napřed takový nábuch závodů a konec je pouze filozofování. Šlo vidět, že jak sama spisovatelka píše, musela zcela změnit náhled na život. Souhlasím, ale mě ta změna byla nepříjemná a nebavila mě. Kdyby knihu ukončila posledním šikovným závodem, měla by větší úspěch.
Kniha se líbila jak mě tak dětem. Trochu jsem se bála, abych příběhem děti nevystrašila, ale napínavé to bylo tak akorát. Na čtení jsme se vždy velmi těšily. Film jsme shlédli těsně před dočtením, ale vůbec to nevadilo, protože závěr je stejně rozdílnej.
Téma je děsivé, podstata knihy je neuvěřitelná, děli se strašné věci. Nicméně spisovatelovo psaní se mi nelíbilo, kniha byla napsána dost chaoticky, objevilo se v ní mnoho jmen, která si člověk nemůže zapamatovat. Škoda, takové zajímavé téma a tak divně zrealizované...
Já jsem s knihou velmi spokojená. Až na několik odbočeních od tématu, za což se spisovatel i omlouvá a já tyto odbočení přeskočila, jsem spokojená a na běh koukám teď i z jiného pohledu.
Poučná, děti bavila.
Nevím, zda je vhodné ji označit jako přečtenou, protože se k ní určitě budu vracet. Budou mě opět zajímat způsoby tréninků, na co si dát při intenzivním běhu pozor při stravování, na co si dát pozor, abych se nezranila atd.
V příběhu jsem se taky občas ztratila, někdy mě strašně iritovali příběhy těch lidí, nicméně knihu jsem dočetla během 3 dnů. Myslím, že už nyní jsem zapomněla, kdo je kdo a kdo s kým...
První půlka knihy se mi četla velmi dobře, ale pak už se v podstatě stále opakovaly závody jeden za druhým, který mi přišli pro mě jako čtenáře už skoro totožný. Velmi ale oceňuji recepty, některé určitě vyzkouším.
Tak při této knize jsem se zasmála já i děti, všichni jsme si tam něco našli a už kupuji další příběhy o Mikulášovi!:-)
Hezký, jednoduchý příběh.. jak jen dětem ale na konci vysvětlit, jestli byly děti v Africe nebo ne..?
U této knihy jsem byla taky zklamaná..ale neodradilo mě to od čtení jiných "dílů".
Krasné čtení pro děti před spaním, čteme již asi po třetí a určitě né naposledy. Jsme navíc hrdí majitelé knihy s věnováním.